Skip to main content

HBO a licențiat serialele The Big Bang Theory și Young Sheldon pentru România

 
HBO a licențiat serialele The Big Bang Theory și Young Sheldon pentru România
Sursa foto: The-big-bang-theory.com

Platforma online HBO GO a anunțat recent achiziționarea drepturilor pentru două sitcomuri. Este vorba de producția premiată cu Emmy The Big Bang Theory și de spin-off-ul Young Sheldon („Tânărul Sheldon”), inspirat de unul din personajele principalele din The Big Bang Theory. 

Young Sheldon, serial aflat la primul sezon și lansat peste Ocean în toamna anului trecut, va fi disponibil pe HBO GO chiar de Ziua Copilului, de 1 iunie. 

Publicitate

The Big Bang Theory va intra cu primele două sezoane (din 11), pe 1 iulie. Urmând ca apoi, platforma să lanseze în fiecare lună câte două noi sezoane. 

Young Sheldon, un spin-off și prequel al The Big Bang Theory, spunea povestea lui Sheldon, un copil în vârstă de 9 ani, care trăiește în Texas cu familia sa și, fiind un mic geniu, deja merge la liceu.

Tânărul Sheldon este jucat de actorul Iain Armitage, iar alături de el mai apar Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, și Annie Potts.

Actorul Jim Parsons, care îl joacă pe Sheldon din Big Bang Theory, este și el implicat în producție. El narează serialul și are rol de producător executiv.

Detalii despre serial și trailer, pe PaginadeSeriale.ro

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Anonim, nu au licenta pentru tanarul sheldon, cat priveste teoria big abng si pe pro si pe comedi tot repeta aceleasi sezoane vechi....in afara sunt mult in fata, ca in orice alt domeniu
  • iar scrieti articole de pe mobil in timp ce stati la stop.
    "Este vorba de producția premiată cu Emmy Young Sheldon și de spin-off-ul Young Sheldon "

Trimite un comentariu