Skip to main content

HBO a licenţiat serialele The Big Bang Theory şi Young Sheldon pentru România

 
Sursa foto: The-big-bang-theory.com
Sursa foto: The-big-bang-theory.com

Platforma online HBO GO a anunţat recent achiziţionarea drepturilor pentru două sitcomuri. Este vorba de producţia premiată cu Emmy The Big Bang Theory şi de spin-off-ul Young Sheldon („Tânărul Sheldon”), inspirat de unul din personajele principalele din The Big Bang Theory.

Publicitate

Young Sheldon, serial aflat la primul sezon şi lansat peste Ocean în toamna anului trecut, va fi disponibil pe HBO GO chiar de Ziua Copilului, de 1 iunie.

The Big Bang Theory va intra cu primele două sezoane (din 11), pe 1 iulie. Urmând ca apoi, platforma să lanseze în fiecare lună câte două noi sezoane.

Young Sheldon, un spin-off şi prequel al The Big Bang Theory, spunea povestea lui Sheldon, un copil în vârstă de 9 ani, care trăieşte în Texas cu familia sa şi, fiind un mic geniu, deja merge la liceu.

Tânărul Sheldon este jucat de actorul Iain Armitage, iar alături de el mai apar Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, şi Annie Potts.

Actorul Jim Parsons, care îl joacă pe Sheldon din Big Bang Theory, este şi el implicat în producţie. El narează serialul şi are rol de producător executiv.

Detalii despre serial şi trailer, pe PaginadeSeriale.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Anonim, nu au licenta pentru tanarul sheldon, cat priveste teoria big abng si pe pro si pe comedi tot repeta aceleasi sezoane vechi....in afara sunt mult in fata, ca in orice alt domeniu
  • alex2 alex2
    iar scrieti articole de pe mobil in timp ce stati la stop.
    "Este vorba de producția premiată cu Emmy Young Sheldon și de spin-off-ul Young Sheldon "
  • Anonim Anonim
    Eu cred ca doar pe HBO Go,avand in vedere faptul ca Pro si Comedy Central detin drepturile TV ale serialului
  • Radu Radu
    Le dau si pe Tv sau doar pe go?

Trimite un comentariu

sus