Skip to main content

INTERESUL POARTĂ FESUL. Digi se pregăteşte de 5G. Ştirea zilei la Digi 24: 5G, tehnologia viitorului

 
INTERESUL POARTĂ FESUL. Digi se pregăteşte de 5G. Ştirea zilei la Digi 24: 5G, tehnologia viitorului

INTERESUL POARTĂ FESUL. "Viaţa aşa cum o ştim s-ar putea schimba datorită dezvoltării tehnologiei care va conecta tot ceea ce ne înconjoară", spune un material difuzat azi de postul Digi 24 din oră în oră. Continuă: "Graţie reţelelor 5G, internetul va fi mai rapid şi va consuma mai puţine resurse."

Publicitate

De unde, dintr-o dată, interesul pentru un astfel de subiect despre avantajele tehnologiei 5G?

De notat că materialul de pe Digi 24 este într-o grafică albastră (culoarea operatorului Digi Mobil). Până şi caracterele care apar pe ecran în cuvintele VITEZĂ PROCESARE DATE sunt cu fontul reclamelor Digi Mobil (vezi video).

Un posibil răspuns vine dintr-o ştire dată de Digi în urmă cu câteva luni, un proces care urmează să se concretizeze în perioada următoare: "Ericsson va implementa cele mai recente echipamente compatibile 5G în reţeaua operatorului."

Mâine, pe 3 mai, Digi Mobil organizează evenimentul "Pasul inteligent către 5G" în care operatorul urmează să anunţe colaborarea cu Ericsson pentru lansarea tehnologiei 5 G.

VIDEO. Ştirea cu tehnologia 5 G de pe Digi 24

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    sa bage digi ro mai intai toate posturile tv de documentare si de filme pe digital tv si satelit ( toate canalele discoveri , crime si investigation etc , la filme AMC canalele Filme Box si cele indiene etc ) , si apoi poate sa vina si cu 7G etc .
  • mihai mihai
    mai intai poate reusesc sa aiba acoperire 3g decenta...
  • mile mile
    Derapaj e sa nu citesti articolul inainte sa apesi Publish : e 5G nu 3G .
  • jk jk
    Domnilor de la CNA,ce spune legea despre asta,respectiv despre chestia de saptamana trecuta cu scumpirea energiei electrice?

Trimite un comentariu

sus