Skip to main content

PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Agenda evenimentului din 14 şi 15 iunie. Speakeri din partea Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam

 
PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Agenda evenimentului din 14 şi 15 iunie. Speakeri din partea Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam

Festivalul iCEE.fest aduce la Bucureşti peste doar 4 săptămâni giganţii internetului şi tehnologiei din întreaga lumea. În continuare, detalii despre agenda din acest an precum şi care vor fi principalele evenimente paralele din 2018, pe domenii de interes.

Publicitate

Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca reprezentanţii marilor jucători internaţionali printre care Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam.

Vor fi prezenţi şi experţi independenţi si speakeri cunoscuţi pe plan global, care vor oferi, în cele două zile de festival, 14 şi 15 iunie, informaţii, analize şi date despre ultimele tendinţe din domenii diverse precum creativitate, VR/AR, inteligenţă artificială, conţinut digital, jurnalism, marketing şi comunicare, design, e-commerce, blockchain, monede virtuale, fintech, ehealth şi, începând cu acest an, tehnologie vs. politică şi societate.

În plus, iCEE.fest va conţine si un eveniment de substanţă, separat, dedicat startup-urilor şi celor aflaţi în căutarea unor investiţii pentru proiectele lor.

Cele 9 linii de conţinut care ar putea fi, fiecare în parte, câte un eveniment tematic în sine sunt prezentate, în detaliu, pe site-ul oficial al festivalului, AICI.

Dragoş Stanca, fondatorul proiectului:

„Astăzi e o zi importantă pentru noi, simbolic vorbind: o dată cu publicarea anunţului despre continutul iCEE.fest 2018 marcăm exact 6 ani de la momentul lansării conceptului.

Între timp, de la un eveniment axat mai ales pe marketing, media şi comunicare, festivalul a evoluat într-un concept complex care tratează, ca supra-temă, impactul major pe care Internetul şi noile tehnologii îl au în transformarea profundă a societăţii şi a mediului de business, în general."

Festivalul are în agenda din acest an şi o serie de speakeri de renume, care s-au alăturat reprezentanţii marilor companii globale si experţilor din diverse domenii de interes pentru industria online.

Printre vedetele din acest an se numără:

  • Gerd Leonard, futurist, autorul cărţii “Technology vs. Humanity”
  • David Schneider, creator, co-scenarist al comediei “The Death of Stalin”
  • Brian Wong, fondator KIIP, cel mai tânăr antreprenor care a primit finanţare masivă la doar 19 ani pentru proiectul său
  • Grant Sabatier, milionar în bitcoin, si fondator al iniţiativei “Millenial Money”
  • Simon Gosling, cunoscut futurist si director de conţinut la “Unruly”
  • Carsten Maple, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi globali în cyber-security

Lista speakerilor-vedetă este disponibilă AICI

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus