Skip to main content

PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Agenda evenimentului din 14 și 15 iunie. Speakeri din partea Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam

 
PARTENERIAT. iCEE.fest 2018. Agenda evenimentului din 14 și 15 iunie. Speakeri din partea Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam

Festivalul iCEE.fest aduce la București peste doar 4 săptămâni giganții internetului și tehnologiei din întreaga lumea. În continuare, detalii despre agenda din acest an precum și care vor fi principalele evenimente paralele din 2018, pe domenii de interes.

Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca reprezentanții marilor jucători internaționali printre care Google, Facebook, Netflix, CNN, The New York Times, Instagram, Youtube sau Shazam.

Vor fi prezenți și experți independenți si speakeri cunoscuți pe plan global, care vor oferi, în cele două zile de festival, 14 și 15 iunie, informații, analize și date despre ultimele tendințe din domenii diverse precum creativitate, VR/AR, inteligență artificială, conținut digital, jurnalism, marketing și comunicare, design, e-commerce, blockchain, monede virtuale, fintech, ehealth și, începând cu acest an, tehnologie vs. politică și societate.

Publicitate

În plus, iCEE.fest va conține si un eveniment de substanță, separat, dedicat startup-urilor și celor aflați în căutarea unor investiții pentru proiectele lor.

Cele 9 linii de conținut care ar putea fi, fiecare în parte, câte un eveniment tematic în sine sunt prezentate, în detaliu, pe site-ul oficial al festivalului, AICI.

Dragoș Stanca, fondatorul proiectului

„Astăzi e o zi importantă pentru noi, simbolic vorbind: o dată cu publicarea anunțului despre continutul iCEE.fest 2018 marcăm exact 6 ani de la momentul lansării conceptului.

Între timp, de la un eveniment axat mai ales pe marketing, media și comunicare, festivalul a evoluat într-un concept complex care tratează, ca supra-temă, impactul major pe care Internetul și noile tehnologii îl au în transformarea profundă a societății și a mediului de business, în general."

Festivalul are în agenda din acest an și o serie de speakeri de renume, care s-au alăturat reprezentanții marilor companii globale si experților din diverse domenii de interes pentru industria online.

Printre vedetele din acest an se numără:

  • Gerd Leonard, futurist, autorul cărții “Technology vs. Humanity”
  • David Schneider, creator, co-scenarist al comediei “The Death of Stalin”
  • Brian Wong, fondator KIIP, cel mai tânăr antreprenor care a primit finanțare masivă la doar 19 ani pentru proiectul său
  • Grant Sabatier, milionar în bitcoin, si fondator al inițiativei “Millenial Money”
  • Simon Gosling, cunoscut futurist si director de conținut la “Unruly”
  • Carsten Maple, unul dintre cei mai cunoscuți experți globali în cyber-security

Lista speakerilor-vedetă este disponibilă AICI 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu