Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziua de 1 mai, "pe hârtie". Cum s-a văzut sărbătoarea în print?

 
PRESA DE AZI. Ziua de 1 mai, "pe hârtie". Cum s-a văzut sărbătoarea în print?

PRESA DE AZI. Românii au sărbătorit 1 mai, într-un weekend prelungit. Ce titluri au pus ziarele? Cum s-a văzut Ziua Muncii "pe hârtie"?

Adevărul a deschis cu titlul: „1 Mai: Ziua proletarilor a ajuns ziua cocalarilor”. Ziarul a amintit de elicopterul scăpat de sub control la Mamaia, un șofer care a rămas blocat cu mașina pe plaja de la Vama Veche sau de sticla de șampanie de 100.000 de euro.

Săptămânalul Cațavencii a scris despre „1 Mai teleormănesc”: „După întoarcerea din strălucita solie de pace și prietenie în Israel, socialiștii din Videle și Alexandria petrec pe gustul poporului care i-a ales”

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile din presa scrisă de astăzi:

  • Click! a deschis cu titlul „EBa a găsit tăticul perfect pentru copii ei”. Ziarul a scris despre iubitul Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, un afacerist de 26 de ani care urmează să devină tată.
Publicitate

 

  • România Liberă a titrat „Adio producții-record la hectar!”. Articolul se referă la decizia Comisiei Europene de a interzice utilizarea unor pesticide care sunt responsabile de moartea albinelor.

 

  • Libertatea a scris despre faptul că „Bijuteriile lui Giani din „Las Fierbinți” au fost comandate din Anglia”. Stilista Monica Florescu a vorbit despre personajul interpretat de Costi Diță și despre vestimentația acestuia.

 

  • Jurnalul Național a deschis cu titlul „Un baron penal ne lasă fără drumuri naționale de pământ” și a scris despre faptul că „de mai bine de doi ani, business-urile grupării care a gravitat în jurul fostului președinte al României au înregistrat numai pierderi”

 

  • Ziarul Financiar a scris despre companiile private care „se revoltă împotriva statului”, în urma noului regulament privind protecția datelor personale.

 

  • Gazeta Sporturilor a avut pe prima pagină conflictul dintre antrenorul Dinamo, Florin Bratu și directorul general, Ionel Dănciulescu.

 

  • Cotidianul a deschis cu titlul „Țara, în criza forței de muncă”. „Scăderea natalității, ieșirea la pensie în următorii ani a unei întregi generații de angajați și mai ales exodul forței de muncă către Occident vor face ca România să se confrunte în următorii ani cu o criză tot mai adâncă de forță de muncă.”, a mai scris ziarul.

 Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Prima pagină a ziarelor, în rubrica Presa de azi (click foto):

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu