Skip to main content

Revista National Geographic își schimbă design-ul și va conține rubrici noi

 
Revista National Geographic își schimbă design-ul și va conține rubrici noi
Sursa: www.nationalgeographic.com

Revista National Geographic va trece printr-un proces de schimbare. Noul font, rubrici mai ușor de urmărit și spațiul mai mare dedicat fotografiilor sunt câteva dintre noutățile pe care cititorii le vor găsi în paginile revistei, anunță editorii.

Publicitate

Ce s-a schimbat?

  • Paginile sunt mai ușor de parcurs și fotografiile vor ocupa mai mult spațiu.
  • Apar trei secțiuni noi: Jurnal de fotograf, Spre viitor și Explorează
  • Se vor folosi două fonturi pentru conținutul revistei: Fontul Earle, care a fost folosit până acum și noul font Marden.
  • Reportaje mai scurte și mai bogate în ilustrații și fotografii

Ce a rămas?

  • Revista își va păstra cele trei principii: „Suntem de partea științei, de partea informațiilor factuale și de partea Planetei.”

Susan Goldberg, redactor-șef National Geographic:

“Introducem mai multe schimbări odată cu acest număr pentru a vă oferi o modalitate mai bună de a citi cele mai interesante și impresionante vizual articole din lume.

În cel de-al 130-lea an, această revistă este îndrăgită de oamenii cu curiozitate intelectuală de pe tot globul - așa că am actualizat-o cu mare grijă”

Despre National Geographic

Revista a fost publicată începând cu octombrie 1888 de National Geographic Society, o organizație non-profit dedicată științei și explorării planetei. În România, revista este editată de Burda România.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu