Skip to main content

România a ratat calificarea în finala Eurovision

 
România a ratat calificarea în finala Eurovision

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2018, nu s-a calificat în finala concursului, după ce a interpretat melodia „Goodbye” în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona, scrie agenţia News.ro. Reprezentanţii Republicii Moldova, membrii trupei DoReDoS, s-au calificat cu melodia „My Lucky Day”, mai arată sursa citată.

Publicitate

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Romania ar trebui sa boicoteze acest concurs ....nu are sens se vede de la o posta k se voteaza geografic au fist multe melodii slabe dar sau calificat ...asta e nici in plan muzical Romania nu este vazuta bine ...da pai politic acolo e jale mare cu aceast guvern de nenorociti ...si nenorocite
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    ,28 de băgători de seamă și ajutoarele lor din Tvr au făcut deplasarea degeaba. Felicitări, Doina Gradea, felicitări, Iuliana Marciuc, felicitări Zgabercea și să te simți bine la închisoare, felicitări Consiliului de administrație.

Trimite un comentariu

sus