Skip to main content

Tolo.ro: Pătraru publică înregistrări cu dezvăluiri despre TVR, de Ziua Presei. "Se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri"

 
Tolo.ro: Pătraru publică înregistrări cu dezvăluiri despre TVR, de Ziua Presei. "Se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri"

Dragoș Pătraru va publica o serie de înregistrări cu șefii TVR. O va face joi, 3 mai, de Ziua Presei, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul lui. "În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariștii încearcă să păstreze o distanță critică față de partidul aflat la putere.”

Publicitate

Cătălin Tolontan a anunțat pe blogul Tolo.ro despre dezvăluirile pe care Dragoș Pătraru le va face în legătură cu conducerea TVR.

La începul textului, Tolontan a menționat că dezvăluirile vor fi făcute joi: “Dezvăluiri bombă sunt pregătite pentru joi, chiar de Ziua internațională a libertății de exprimare”.

Dragoș Pătraru a spus încă de săptămână trecută că înregistrările nu vor fi publicate în cadrul emiusiunii Starea Nației.

Înregistrările vor fi publicate pe blogul său, Pătraru.ro, anunță Cătălin Tolontan:

“Dragoș Pătraru a promis, pe post, că nu-și va încălca înțelegerea cu TVR, deși, fiind înregistrări de interes public, echipa consideră că ar avea toată justificarea de a o face.

Conform jurnaliștilor de la ”Starea nației”, înregistrările vor fi difuzate joi, 3 mai 2018, pe blogul realizatorului, patraru.ro, ”astfel încât oricine vrea să le preia, să o poată face”.”

Respectivele înregistrări vizează anumite discuții între Președintele Director General Doina Gradea și anumiți angajați din redacția de știri:

“În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariștii încearcă să păstreze o distanță critică față de partidul aflat la putere.”

CONTEXT: Dragoș Pătraru, realizatorul emsiunii Starea Nației, a declarat în cadrul mai multor ediții ale emisiunii de săptămâna trecută că există un conflict între echipa Starea Nației și conducerea TVR, care ar fi "exercitat presiuni editoriale asupra echipei Starea Nației"

„Am fost înștiințați în scris de conducerea superioară că dacă mai vorbim ceva prostii aici la emisiune vom fi scoși de pe post. Vor scriptul dinainte. Până acum, nu l-au vrut, dar acum vor să vadă ei ce zicem la emisiune.””, a spus Dragoș Pătraru în finalul emisiunii sale, Starea Nației, de săptămâna trecută.

Subiectul pe larg, aici:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu