Skip to main content

VIDEO. Dragoș Stanca. Lansăm aplicația ICEEfest. Ce face aplicația festivalului

 
VIDEO. Dragoș Stanca. Lansăm aplicația ICEEfest. Ce face aplicația festivalului

VIDEO. ICEEfest a lansat aplicația evenimentului. Ce conține? Cum îi ajută pe cei interesați de festival? Ce este gratuit? Pentru ce conținut din aplicație este nevoie de bilet. Dragoș Stanca, fondatorul evenimentului, a vorbit despre aplicația ICEE.fest la interviurile PaginademediaLIVE.

Publicitate

Dragoș Stanca, la interviurile PaginademediaLIVE:

  • De exemplu, avem festivalul virtual, adică avem în aplicație, ca pe Netflix dacă vrei, pe streamuri de content pe interese, pe companii, pe speakeri toate prezentările care au fost de-a lungul timpului, și webinarele, și workshopurile care au fost la iceeFEST și în aplicația festivalului.
  • Poți să-ți face playlisturi, poți să-ți selectezi domenii de interes, nu mai ai neapărat stresul că trebuie să-ți iei toate notițele din lume în timpul prezentării, o să știi că le ai în aplicație. Deja există prezentările de anul trecut, or să existe și prezentările care urmează.
  • Dincolo de asta, am redesenat complet partea de „My schedule”, care iarăși este extrem de importantă. Eu îi sfătuiesc pe cei care vin să-și instaleze aplicația și să își facă programul dinainte. Îți dă remindere, îți spune că mai ai 15 minute, că mai ai 5 minute să ajungi de la scena A la scena B, îți pune în calendar prezentările mai de interes. Poți să studiezi înainte puțin.
  • După părerea mea, cei care vin pur și simplu la festival și se uită în agendă și spun „lasă că mai vedem noi”, nu cheltuiesc banii lor sau banii companiei cu cap. Ca să pleci cu ceva de la un asemenea eveniment, trebuie să fii pregătit, trebuie să studiezi agenda.
  • Poți să studiezi domenii de interes, poți să selectezi speakeri pe streamuri și așa mai departe pentru că în funcție de ceea ce faci tu, poți să-ți creezi un traseu și o linie de knowledge potrivită pentru tine.
  • Poți să-ți faci programul dinainte. Cred că e foarte important pentru că în ritmul pe care îl avem acolo, dacă nu te organizezi de acasă, riști să pierzi timp inutil sau să te duci la o prezentare care, de fapt, nu te interesa.
  • Există biografia speakerului, link-ul companiei de la care vine.

VIDEO. Dragoș Stanca, despre aplicația ICEE.fest, la interviurile PaginademediaLIVE

Dragoș Stanca a vorbit despre IFEEfest la Interviurile Paginademedia.ro. Despre agenda evenimentului, despre conceptul evenimentului, in interviul video.

VIDEO. Dragoș Stanca, la Interviurile Paginademedia.ro, înregistrarea integrală.

 

Puteți descărca aplicația ICEE.fest de aici

 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu