Skip to main content

VIDEO. Engie a lansat trei spoturi pentru noul pachet de produse. McCann PR s-a ocupat de concept

 
VIDEO. Engie a lansat trei spoturi pentru noul pachet de produse. McCann PR s-a ocupat de concept

Engie a lansat o nouă campanie pe a-și promova noul pachet de electricitate, gaz și servicii tehnice.Întreaga campanie a fost gândită de agenția McCann PR.

Publicitate

Campania cuprinde trei spoturi care rulează deja pe TV și au o durată de 35 de secunde fiecare. Spoturile sunt construite după următorul tipar:

 • Prezentarea beneficiilor produsului
 • Scene amuzante sau absurde

Campania de comunicare se derulează pe TV, online și outdoor.

Traian Aron, Art Director McCann PR:

„În creație, de multe ori căutăm povești în afara beneficiilor produselor pentru că ele nu sunt chiar noi sau impresionante. În cazul ENGIE One vorbim de un produs unic, în premieră pe piață, și asta merită să se audă – chiar și de două ori.

Chiar și din gura lui Damian, ursul panda star într-unul dintre spoturi. De fapt, lista de beneficii a fost atât de convingătoare încât ce ne-am dorit a fost s-o spunem cât mai simplu și mai răspicat – s-o scriem pe cer cu dronele sau o echipa de parasutişti dacă e nevoie”

1. Spot Engie One - Parasutisti

2. Spot Engie One - Panda

3. Spot Engie One - Drone


 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • astia de la McCann sunt niste amatori, niste mari amatori foarte penibili.
  Eu i-as concedia pe aia care au venit cu conceptul pentru reclamele astea penibile care nu sunt amuzante deloc, ba din contra chiar enerveaza telespectatorii...
  Iar barbosul ala care apare in reclame imi zgârie urechile cu vocea lui.
  cica Art Director McCann PR... Eu as sterge podeaua cu hainele lui de Art Director si l-as azvârli din agentie ca pe-o măsea

  Rusine McCann
 • În dorința de a fi amuzanți domnii creativi de la McCann au făcut niște spoturi care consumă atenția telespectatorilor care urmăresc activ spotul, și chiar îi frustrează pentru că persoana aleasă să comunice mesajul nu are o dicție lucrată (văd că este cu intenție alegerea asta, dar tot nu îmi dau seama de ce a fost nevoie de așa ceva).
  În sfârșit, telespectatorilor care aud involuntar spoturile le este mai ușor să le ignore tocmai din cauza bzzz-bzzz-bzzzz-urilor personajului bâlbăit.

  Cel de-al treilea spot are o idee bună dar ar trebui dublat cu o voce mai bună!

Trimite un comentariu