Skip to main content

VIRAL. Trecutul lui Liviu Dragnea și Omul cu naveta. Recorder.ro, două materiale și zeci de mii de share-uri.

 
VIRAL. Trecutul lui Liviu Dragnea și Omul cu naveta. Recorder.ro, două materiale și zeci de mii de share-uri.
Sursă foto | Recorder.ro

SHARED NEWS. Recorder a dat cele mai distribuite materiale de pe site-urile de știri. Două articole au adunat împreună, până la momentul publicării acestui articol, peste 20.000 de distribuiri și aprecieri.

Publicitate

Primul e despre începuturile ascensiunii lui Liviu Dragnea, în anii 90, când "turna berea în halbe". Al doilea, tot legat de Dragnea: Omul cu naveta, povestea taximetristului care a pierdu pariul cu liderul PSD și, ca urmare, i-a dus o navetă de bere.

Detalii despre materialele zilei.

Trecutul lui Dragnea

Jurnaliștii Mihai Voinea și Cristian Delcea au mers pe firul primilor ani de după 1989 și au documentat etapele mai puțin cunoscute din viața lui Liviu Dragnea. Mai exact, au scos la lumină activițățiile cu care se ocupa acesta până să intre în politică. A început cu o crâșmă în satul soției și cu un Aro făcut din bucăți, cu care căra marfă.

“Liviu Dragnea a câștigat atunci mai mult decât am putea crede la prima vedere. Ascensiunea lui din prima parte a anilor ’90 a fost amețitoare.

Din omul care turna berea în halbe a ajuns, în numai câțiva ani, prefectul județului Teleorman, iar apoi și-a făcut loc la mesele cele mai bogate ale politicii românești. În următoarele săptămâni vă vom spune povestea acestei ascensiuni.”

Omul cu naveta

O zi au stat ziariștii Recorder pe lângă "omul cu naveta". De când a cumpărat berea și până la întâlnirea cu Dragnea. Și după. Un reportaj despre un român simplu și "ce a înțeles el din întâlnirea cu Dragnea".

Laurențiu Ungureanu și David Munteanu au documentat video modul în care Bogdan Lungu și-a onorat pariul pierdut, pe Facebook, în fața lui Liviu Dragnea.

Din reportajul de pe Recorder.ro:

“Un cetățean și-a pierdut o zi din viață ca să-i arate unui politician ce înseamnă să te ții de cuvânt. A făcut un drum de 4 ore cu microbuzul, a cumpărat o navetă cu bere și s-a prezentat la sediul PSD pentru a onora un pariu pierdut pe Facebook în fața lui Liviu Dragnea.

Pentru el, această întâlnire cu unul dintre cei mai importanți oameni ai țării a fost mai mult decât onorarea unui pariu. A venit să vadă dacă politicianul pe care îl știe de la televizor îl poate convinge de buna sa credință printr-o discuție om la om.”

VIDEO REPORTAJUL POATE FI VĂZUT AICI

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, ”Trecutul lui Dragnea”, de Mihai Voinea și Cristian Delcea

- 11.592 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, ”Ciugud, comuna care arată mai bine decât majoritatea orașelor din țară”

- 11.235 like-uri & share-uri;

3. recorder.ro, ”Omul cu naveta”, de Laurențiu Ungureanu și David Munteanu

- 8.595 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, ”Cireşe toxice, însoţite de recomandarea de a fi consumate fără coajă, vândute în hypermarket”

- 6.482 like-uri & share-uri;

5. republica.ro, “Cum răspunde primul absolvent român de Medicină la Cambridge, Mihai Bica, la întrebarea: „Te-ai întoarce în România?”, de Aura Stan

- 2.877 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu