Skip to main content

VIRAL. Trecutul lui Liviu Dragnea şi Omul cu naveta. Recorder.ro, două materiale şi zeci de mii de share-uri.

 
Sursă foto | Recorder.ro
Sursă foto | Recorder.ro

SHARED NEWS. Recorder a dat cele mai distribuite materiale de pe site-urile de ştiri. Două articole au adunat împreună, până la momentul publicării acestui articol, peste 20.000 de distribuiri şi aprecieri.

Publicitate

Primul e despre începuturile ascensiunii lui Liviu Dragnea, în anii 90, când "turna berea în halbe". Al doilea, tot legat de Dragnea: Omul cu naveta, povestea taximetristului care a pierdu pariul cu liderul PSD şi, ca urmare, i-a dus o navetă de bere.

Detalii despre materialele zilei.

Trecutul lui Dragnea

Jurnaliştii Mihai Voinea şi Cristian Delcea au mers pe firul primilor ani de după 1989 şi au documentat etapele mai puţin cunoscute din viaţa lui Liviu Dragnea. Mai exact, au scos la lumină activiţăţiile cu care se ocupa acesta până să intre în politică. A început cu o crâşmă în satul soţiei şi cu un Aro făcut din bucăţi, cu care căra marfă.

“Liviu Dragnea a câştigat atunci mai mult decât am putea crede la prima vedere. Ascensiunea lui din prima parte a anilor ’90 a fost ameţitoare.

Din omul care turna berea în halbe a ajuns, în numai câţiva ani, prefectul judeţului Teleorman, iar apoi şi-a făcut loc la mesele cele mai bogate ale politicii româneşti. În următoarele săptămâni vă vom spune povestea acestei ascensiuni.”

Omul cu naveta

O zi au stat ziariştii Recorder pe lângă "omul cu naveta". De când a cumpărat berea şi până la întâlnirea cu Dragnea. Şi după. Un reportaj despre un român simplu şi "ce a înţeles el din întâlnirea cu Dragnea".

Laurenţiu Ungureanu şi David Munteanu au documentat video modul în care Bogdan Lungu şi-a onorat pariul pierdut, pe Facebook, în faţa lui Liviu Dragnea.

Din reportajul de pe Recorder.ro:

“Un cetăţean şi-a pierdut o zi din viaţă ca să-i arate unui politician ce înseamnă să te ţii de cuvânt. A făcut un drum de 4 ore cu microbuzul, a cumpărat o navetă cu bere şi s-a prezentat la sediul PSD pentru a onora un pariu pierdut pe Facebook în faţa lui Liviu Dragnea.

Pentru el, această întâlnire cu unul dintre cei mai importanţi oameni ai ţării a fost mai mult decât onorarea unui pariu. A venit să vadă dacă politicianul pe care îl ştie de la televizor îl poate convinge de buna sa credinţă printr-o discuţie om la om.”

VIDEO REPORTAJUL POATE FI VĂZUT AICI

Cele mai apreciate si distribuite articole publicate ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO:

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, ”Trecutul lui Dragnea”, de Mihai Voinea şi Cristian Delcea

- 11.592 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, ”Ciugud, comuna care arată mai bine decât majoritatea oraşelor din ţară”

- 11.235 like-uri & share-uri;

3. recorder.ro, ”Omul cu naveta”, de Laurenţiu Ungureanu şi David Munteanu

- 8.595 like-uri & share-uri;

4. digi24.ro, ”Cireşe toxice, însoţite de recomandarea de a fi consumate fără coajă, vândute în hypermarket”

- 6.482 like-uri & share-uri;

5. republica.ro, “Cum răspunde primul absolvent român de Medicină la Cambridge, Mihai Bica, la întrebarea: „Te-ai întoarce în România?”, de Aura Stan

- 2.877 like-uri & share-uri.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus