Skip to main content

Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook: „Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook”

 
Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook: „Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook”

„Lumea este mai conectată ca niciodată”, a menționat Andrew Weld-Moore, Head of Digital Business Facebook, prezent la iCEE.fest, care se desfășoară la București pe 14 și 15 iunie.  

El a vorbit despre mișcarea oamenilor pe glob, dorința de a rămâne conectat la ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător și la cum o afacere se poate extinde și poate atinge noi piețe prin intermediul social media.

Despre țara noastră, el a declarat: 

„În România, 70% dintre utilizatorii Facebook se află în contact cu o afacere din afara granițelor. Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook.”

Publicitate

Andrew Weld-Moore:

„Lumea este mai conectată ca niciodată. Daca ne uităm în statistici, observăm ca 41% dintre oameni migreaza. Oamenii se mută din motive financiare, pentru noi experiențe și din cauza mediului politic (...) Oamenii caută un mediu sigur în care să poată interacționa cu alți oameni. 1 din 2 oameni se vede ca fiind un cetățean global. Asta nu înseamnă că oamenii caută să traiască noi experiențe.”

Datorită libertății de mișcare a bunurilor, oamenii caută din ce în ce mai mult să experimenteze: „Peste 360 de milioane de consumatori isi doresc sa consume buniuri din afara propriei tari. 84% din cetatenii Marea Britanie vor sa cumpere din Statele Unite.”

Tehnologia a reușit să conecteze din ce în ce mai mulți oameni de pe glob. Conform unei statistici prezenate de Andrew Weld-Moore, 75% dintre oamenii care folosesc Facebook de pe continentul african fac parte din generația Millenials.

Despre business pe social media

„Sunt peste 70 de milioane de profiluri business pe Facebook, iar pe Instagram sunt 25 de milioane, cu 10 milioame mai multe decat anul trecut. Aproximativ 1.2 miliarde de oameni (utilizatori Facebook n.r.) sunt conectați cu profiluri de afaceri din afara țării din care provin (...) În România, 70% dintre utilizatorii Facebook se află în contact cu o afacere din afara granițelor. Sunt aproximativ 65 de milioane de oameni de pe glob care sunt în contact cu o afacere românească pe Facebook.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu