Skip to main content

Antena 1 a anunțat un serial turcesc pentru aceasta vară, în locul producției Fructul oprit

 
Antena 1 a anunțat un serial turcesc pentru aceasta vară, în locul producției Fructul oprit

Antena 1 va introduce un serial turcesc în grila de programe pentru această vară. Producția Înfruntarea destinului va fi lansat miercuri, 27 iunie, de la ora 20:00

Serialul va fi difuzat miercurea și joia, de la ora 20:00.

Publicitate

Antena 1 avea în program, miercurea, serialul românesc Fructul oprit

Postul de televiziune a mai încercat rețeta serialului turcesc în prime-time. Antena 1 a difuzat în anul 2015 producția Prizoniera dragostei, însă a fost scos din grilă după câteva episoade în urma rezultatelor slabe de audiență.  

Potrivit reprezentanților postului, serialul o are ca protagonistă pe una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, Özge Özpirinçci.

Realizat, anul trecut, în Turcia, serialul urmărește povestea de viață a lui Bahar (Özge Özpirinçci). Aceasta fusese abandonată de mamă la vârsta de opt ani și rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu.

Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • dneee....de ce ati oprit filmul care l.am asteptat atat de mult si ati bagat iar fructul oprit....era doar miercuri si joi...acum nu mai pot vedea nici cele 2 zile....tot aiurea le faceti...sunt f suparata...dati filmul pana la capat....ce.i prostia asta?
  • nu este o idee buna , filmele fac rating mai mare, prezentati se aseara ce a facut meciul , acum nu va grabiti , cand era euro la pro tv , de dimineata le prezentati
  • E un serial de top, Kadin in original. Are un rating urias in Turcia, surclasand concurenta in zilele de marti. Sezonul 2 incepe in septembrie. Sa speram ca va prinde, ca la noi inca merg formatele de tip telenovela clasica.
  • f bine, e bun ca e eftin, asa cum ne place noua telespectator anten, din rural, si batrani , avem cu ce ne delecta , daca sar dubla ar fi mai urmarit ca sar uita si cei care nustie sa citeste sutbtrarea

Trimite un comentariu