Skip to main content

COMENTATE. Dragnea: „Românii așteaptă de 40 de ani victoria la Roland Garros!” Comentator: „Si eu astept de cativa ani sa te condamne”

 
COMENTATE. Dragnea: „Românii așteaptă de 40 de ani victoria la Roland Garros!” Comentator: „Si eu astept de cativa ani sa te condamne”

COMMENTED POSTS. Liviu Dragnea a fost cel mai comentat politician, pe Facebook, în weekendul care tocmai a trecut. Cu postare despre victoria Simonei Halep la Roland Garros.

Șeful PSD a felicita-o într-o postare pe Facebook pe Simona Halep pentru performanța pe care a realizat-o, primul titlu de mare șlem din carieră.

"O felicit din toată inima pe Simona pentru victoria ei uriașă de astăzi! Românii așteaptă de 40 de ani victoria la Roland Garros!", a scris Liviu Dragnea. 

Publicitate

Comentatorii postării au ținut să îi transmită altfel de mesaje liderului PSD. Aceștia fie și-au spus nemulțumirile față de actuala guvernare, fie l-au ironizat pur și simplu pe politician. 

Comentariul care a strâns cele mai multe reacții din partea utilizatorilor, pe 1.000, îi transmite lui Liviu Dragnea:

  • "Si eu astept de cativa ani sa te condamne si sa ne lasi in pace pentru ca ne-ai adus la disperare."

Alt utilizator spune: "Dacă nu erai tu Liviule, săraca Simona nu câștiga un Grand Slam. Norocoși că te avem."

Altcineva îi transmite șefului PSD, pe același ton:

"Nu ai dreptul si onoarea sa o feliciti pe Simona Halep! Oamenii cinstiti sau sportivii,sau cei care si-au construit averea cu eforturi si mijloace proprii, inteleg succesul lui Simona Halep!

Nu ai nici o legatura cu performanta! Oamenii politici din Romania se confunda cu hotia,cu studii terminate dupa ce se apuca de politica(adica din nou hotie) si mai ales cu oportunismul (cazul de fata)."

Postarea a strâns aproximativ 1.500 de comentarii, aproape toate în aceeași notă cu cele de mai sus. 

A doua cea mai comentată vine de pe contul de Facebook al Elenei Udrea. Aceasta a scris din Costa Rica despre mitingul PSD din Piața Victoriei. Printre altele a spus că mitingul de sâmbătă trebuia organizat de mai mult timp. 

"Acest miting trebuia facut de mult timp si Romania nu ar fi fost azi tara cu asa zis sistem democratic si stat de drept, in care se petrec cele mai mari abuzuri in justitie." 

Comentatorii au lasat în comentarii mesaje de revoltă la adresa Elenei Udrea, numind-o "fugară" sau "infractoare". 

  • "Vorbește o fugara, care a furat banii țării!!! UDREA, tu cu ai tai cât ați fost la putere ați creat sistemul!!! Dacă ești cinstita vino in țara și demonstrează -ți nevinovația, nu sta in Costa Rica!!! Săracă de tine ești o victima."
  • "Infractoare blonda, asta nu e o majoritate tacuta, ci o turma de imbecili, cu creiere spalate, care habar nu au ce cauta acolo in afara unei traisti cu ulei si faina. "

Cele mai comentate postări au fost, după cele ale lui Liviu Dragnea și Elena Udrea sunt cele ale Klaus Iohannis, Nicușor Dan, Traian Băsescu.

Cele mai comentate postări de pe paginile politice, potrivit unei monitorizări Facebrands Pro:

1. Pagina oficială Liviu Dragnea

2. Pagina oficială Elena Udrea

3. Pagina oficală Klaus Iohannis 

4. Pagina oficială Nicușor Dan

5. Pagian oficială Traian Băsescu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • daca nici la viitoarele alegeri nu intelegem ca trebuie sa iesim la vot atunci sa ne fie de bine pe vecie cu psd
  • Si eu astept,la anul,și,în 2020,ca acest mustăcios,și gașcă lui,sa fie eliminat din "primul tur",poate ca trece de "calificari",dar,sper sa nu atinga"finala",fiindcă,nici macar nu cunoaște cuvintele de la imnul național...singurele cuvinte"citibile",și pe care le repeta,ca un papagal sunt....DNA...DNA.....
  • Mi-ar fi rusine sa scriu un articol despre acest hot.
    Si romanii asteapta sa se faca ceva in tara asta, nu dor furt si pensii speciale.

    Fi-mi-ar scarba!

Trimite un comentariu