Skip to main content

EXCLUSIV. Cine prezintă Vrei să fii milionar pe Kanal D? Două indicii: e vedetă Kanal D şi a fost vedetă Pro TV

 
EXCLUSIV. Cine prezintă Vrei să fii milionar pe Kanal D? Două indicii: e vedetă Kanal D şi a fost vedetă Pro TV

EXCLUSIV. Kanal D se pregăteşte pentru noul sezon Vrei să fii milionar. Cine va prezenta? Răspunsul: o vedetă din postul TV. Este prima dată când show-ul va avea, în România, o prezentatoare - până acum, gazda emisiunii era Virgil Ianţu.

Publicitate

Prezentatoarea Vrei să fii milionar va fi, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Teo Trandafir, care prezintă la Kanal D şi emisiunea Teo Show.

Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format şi la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV şi pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) şi Câştigă România (TVR 2).

Emisiunea va fi pe Kanal D în grila de toamnă.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Kanal D nu au comentat informaţia.

ISTORIE. Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, pe atunci sub numele „Vrei să fii miliardar”, la Prima TV şi a fost prezentată de Virgil Ianţu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relaţii tensionate între postul TV şi prezentatorul Virgil Ianţu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanţii televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

Justiţia a dat câştig de cauză postului Kanal D.

În 2014 postul Prima TV a achiziţionat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianţu.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sorin Sorin
    Nu sunt de acord cu toate aberațiile voastre cu care ieșiți la atac asupra acestor doua mari vedete de TV, Virgil Iantu și Teo Trandafir!Ca sa ii ataci pe Virgil Iantu și sa o ataci pe Teo Trandafir ca promovează cultura generala și nu mizeriile de emisiuni gen Las fierbinți și talk-uri numai cu scandaluri și bârfe. Eu chiar vreau sa felicit acest format Vrei sa fii milionar o superba emisiune și chiar îmi pare foarte rău că nu se difuzeaza zilnic. NU sunt de acord și nici nu voi fi niciodată de acord cu promovarea manelelor și emisiunilor care promovează prostia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DODO DODO
    oricare ar fi prezentatorul este stiut ca are sarcina sa faca deruta ca premiile sa fie cit mai mici Iantu stie...! a practicat asta
  • Titi Titi
    Vrea sa o copie pe Ellen Degeneres.... Teo a fost candva cea mai tare emisiune... acum glumele sunt greu de digerat, iar Bursucu e de toata jena. Poate daca ar aduce pe Tanta sau pe Marilena Chelaru, ar fi mai distractiva!
  • Sandra Sandra
    De ce toate emisiunile de cultura generala din ziua de azi sunt o zeama lunga? Cine se uita la o emisiune cu vreo 5 intrebari si mult suspans artificial? Mi-e dor de Stii si castigi care era la Pro in anii 90, prezentata de Mihai Calin. Acolo erau 3 concurenti si conta rapiditatea, raspundea cel care apasa primul pe buton. Ce-i cu moda asta a emisiunilor lente, o lalaiala cu doar cateva intrebari.
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Exact ca Meredith Vieira în Statele Unite, și prezentatoarea americancă a avut un talk show și a fost prezentatoare la Vrei să fii milionar, varianta federală de la postul de televiziune ABC!
  • F F
    @ Doru : au facut și cu Virgil Iantu și nu a mers. Acum încearcă altceva. Dacă nu va merge, vor renunța.
  • radu radu
    unde e logica sa pui in titlul articolului intrebari/afirmatii gen" Cine prezinta? 2 indicii..." si apoi sa pui poza lui Teo langa articol
  • mile mile
    doru, virgil e la tvr si prezinta foarte bine
  • marian marian
    Mile vrei audienta stirile pro si las fierbinti primul loc iar dupe a urcat birjari la cutite si vezi ca pe national a fost pe 2 , dar tu un comunist inflacarat , si un manipulator nu am ce sa -i cer unui om cu un intelectual scazut . filmul a fost prost , iar de Teo nu merita asa ceva vreme a ei a apus demult
  • Doru Doru
    Mda... Mai bine Virgil Iantu in locul ei.
  • mile mile
    bravo lor , e o alegere buna , chefii au fost la distanta si aseara cu 8,9 la comercial , pro tv ingenuncheat la 5 , la national fiind pe locul 3 , si de la 19 la 23 , antena a fost lider la comercial , publicul feminin al antenei nu pleaca la meci, pro tv va avea de suferit luna asta , plecari mari la tvr , kanal d e de 4
  • F F
    A mai prezentat parcă o emisiune concurs la Prima, deci s-ar putea sa se descurce. Pana la urma si-au dat seama ca Virgil Iantu si-a lăsat amprenta asa puternic asupra acestei emisiuni, încât pentru a avea o sansa trebuie sa se distanțeze cât mai mult de modul acela de prezentare. Asta nu înseamnă ca va funcționa. Emisiunea este răsuflata.
  • iulian700 iulian700
    Nu vedeam formatul asta prezentat de o femeie.

Trimite un comentariu

sus