Skip to main content

Emisiunea Vedeta Populară, prezentată de Iuliana Tudor, ajunge la final. Ediția, difuzată în altă zi față de difuzarea obișnuită

 
Emisiunea Vedeta Populară, prezentată de Iuliana Tudor, ajunge la final. Ediția, difuzată în altă zi față de difuzarea obișnuită

Emisiunea Vedeta Populară, de la TVR, se apropie de finalul celui de al doilea sezon. Finala show-ului prezentat de Iuliana Tudor va fi difuzată joi, 14 iunie, de la ora 21:00, anunță TVR. Asta în condițiile în care, show-ul TVR a fost difuzat până acum în serile de sâmbătă și duminică. 

Publicitate

De-a lungul celor nouă ediții, din 45 de concurenți, au rămas cinci (foto). Concurenții care se duelează în finala concursului de folclor pentru premiul de 100.000 de lei sunt:

  • Ştefan Negru din Moldova
  • Ioana Milculescu din Oltenia
  • Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina)
  • Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor 
  • Manuela Bucătaru, din Bucovina

Faza finală a talent show-ului are două etape. Mai exact, prima probă este eliminatorie. Doi dintre finalişti vor fi eliminați din concurs înainte de pauză. În partea a doua, fiecare dintre cei trei concurenţi rămaşi va cânta una dintre cele mai populare melodii din zona pe care o reprezintă. 

Juriul compus din Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu va lua decizia cu privere la câștigătorului competiției. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce sa spun,când *** pozează,aproape goală pe coperta TV MANIA,te întrebi,pe unde a dat ***,nu asa te evidențiezi ca realizatoare tv...dar,nu e nimic nou sub soare..e multi deștepți care fac pe vedetele tv *** din Romania(scuze,e..ca e sub 50),par example...Maruta, Răzvan,Dani,Teo,Niculeasca și prostovanul din Soldovenia,nu mai vorbesc de gașcă de seara,de la tvurile,Banciu,Badea,Madalin Ionescu,și maimuta lui..etc...Deci,prosti,(deja asta ii califica la incultura)..
  • stie cineva daca emisiunea asta are o clauza de audienta. si cam cat costa o editie. intreb pt un prieten...
  • Finala are loc joi pt ca duminica e fotbal din Rusia si pt a profita de audienta ridicata de meciul de deschidere a campionatului mondial meci care e programat fix inaintea vedetei populare

Trimite un comentariu