Skip to main content

Uite contul, nu e contul! Uite postarea, nu e postarea! Gabriela Firea şi-a închis pagina de Facebook de trei ori într-o singură zi

 
Uite contul, nu e contul! Uite postarea, nu e postarea! Gabriela Firea şi-a închis pagina de Facebook de trei ori într-o singură zi

Joaca de-a postarea! A pus o postare în care a acuzat "aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă" că este în spatele huiduielilor de pe Arena Naţională. O avalanşă de comentarii i-au invadat contul. A picat.

Publicitate

Astăzi, a redeschis contul şi a repus postarea. Acelaşi rezultat: o ploaie de comentarii şi contul închis din nou.

L-a mai redeschis o dată şi a repus postarea. Chiar de două ori: în trei minute, avea 600 de comentarii. Contul a fost iar închis.

Istoria unui cont închis de trei ori în mai puţin de 24 de ore:

Primarul General al Capitalei şi-a închis pentru prima dată contul de Facebook seara trecută, după comentariile critice din partea utilizatorilor. Aceştia şi-au exprimat revolta în comentariile unei postări legate de huiduielile şi fluierăturile pe care le-a primit la evenimentul desfăşurat la Arena Naţională.

Firea şi-a redeschis de două ori pagina oficială de Facebook azi. Ultima dată la aproximativ 17:40, când a repostat şi mesajul faţă de care utilizatorii comentează.

A şters mesajul, care adunase în 20 de minute 1.500 de comentarii şi l-a repostat. În aproape 3 minute mesajul avea aproximativ 600 de comentarii.

În cinci minute se adunaseră 1.020. În 10 minute s-au adunat aproximativ 1.800 de comentarii din partea utilizatorilor. După un sfert de oră şi 2.000 de comentarii a şters din nou postarea.

Nu doar că a şters postarea, dar la scurt timp a blocat pagina, a treia oară.

Postarea care i-a adus Gabrielei Firea miile de comentarii. Şi închiderea contului:

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arenă Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioana Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul.

A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep.

Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt aroganta şi că nu îmi fac datoria de primar general.

În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment: ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre.

Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certata că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de roman şi primar, nici aşa nu a fost bine... pentru unii.

Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei şi din respect pentru performanta sa uriaşă, puteau lăsa o jumătate de oră ură la poarta Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă.

Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu.

Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta.

Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă!”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Frati romani, il opreste cineva pe Banciu ala sa mai expectoreze borhoturile alea intelectuale generate de creierul lui subdimensionat?
    Da, comentariu cenzurat :)))) Ok.

Trimite un comentariu

sus