Skip to main content

Din online pe hârtie. Playtech.ro apare acum și ca revistă tipărită

 
Din online pe hârtie. Playtech.ro apare acum și ca revistă tipărită

Playtech.ro, publicație online de tehnologie, a anunțat lansarea unei variante pe hârtie. Potrivit reprezentanților companiei, revista va fi disponibilă în rețelele de distribuție de săptămâna viitoare. Titlul se va distribui, în avanpremieră, la ICEEfest, eveniment care are loc astăzi și mâine.

Revista Playtech va avea o apariție trimestrială, iar primul număr va fi tipărit în aproximativ 4.000 de exemplare.  

Va avea articole scrise exclusiv pentru ediția de print care include opinii, comentarii și analize ale unor subiecte de larg interes, actuale din lumea tehnologiei.

Publicitate

De asemenea, aduce în prim-plan idei, companii, oameni care dezvoltă, transformă sau influențează modul de viață prin intermediul tehnologiei.

Răzvan Băltărețu, redactor-șef Playtech:

"Este incredibil că, în 2018, când purtăm aproape toată informația necesară în buzunar, într-un telefon, încă putem vorbi de print. Însă pe măsură ce online am reușit să ne stabilim și să depășim obiective, ne-a trebuit o nouă provocare, iar noi am regăsit-o în print.

Aceste pagini pe care fiecare cititor le va ține în mână și le va răsfoi sunt un pachet complet despre ce e tehnologia acum. Mizăm, înainte de toate, pe informație și pe-o analiză a momentelor în care prezentul ne găsește."

Luminița Nițoiu, co-owner Playtech:

"Acest pas al lansării proiectului în print vine din aceeași perseverență care ne-a caracterizat dintotdeauna și ne bucurăm că putem contribui la dinamizarea pieței de print, într-o perioadă în care cei mai mulți nu consideră că acest lucru mai este posibil."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu