Skip to main content

SHARED NEWS. „Faraonul” Liviu Dragnea, cel mai distribuit text pe Facebook. Sentinţa în cazul Pavianul şi protestele de la Cluj, în topul ştirilor

 
foto: Mediafax
foto: Mediafax

SHARED NEWS. Cel mai distribuit text de ieri de pe social media a fost dat de Recorder, iar subiectul este Liviu Dragnea.

Publicitate

„O să cazi, faraoane!” este textul semnat de Andrei Crăciun care a aprins social media, fiind distribuit de aproape 20.000 de ori pe Facebook.

„O să cazi, faraoane, pentru că nu am întâlnit încă niciun cetăţean autonom în ţara asta care să dea pe tine o ceapă degerată.

O să cazi, faraoane, oricâte pomeni ai împărţi pe datorie.

O să cazi, faraoane, pentru că în ţara asta nu sunt doar bugetari albi care vor să le meargă vechimea într-un etern weekend prelungit. O să cazi, faraoane, cum au căzut toţi dinaintea ta.”, spune textul semnat de Andrei Crăciun.

A doua cea mai distribuită ştire a fost publicată de Republica şi are ca subiect victoria lui Cristian Tudor Popescu în cazul „Pavianului”.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, jurnalistul a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu un pavian cu mantie (o specie de maimuţă). Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să îl amendeze pe Cristian Tudor Popescu, dar şi pe moderatorul Digi 24 Cosmin Prelipceanu, după cum a scris Paginademedia.ro, AICI.

Ştirea a însumat 7905 de aprecieri şi distribuiri, conform monitorizării Facebrands PRO.

Podiumul este completat de o ştire publicată de Digi24 despre protestele spontane de marţi de la Cluj-Napoca faţă modificării Codului de procedură penală.

Protestul a venit în urma modificărilor adoptate în Parlament, luni.

Articolul publicat de Digi24 a strâns 5496 de like-uri şi share-uri.

În continuare, Paginademedia.ro şi Facebrands PRO vă prezintă topul celor mai virale ştiri din 20 iunie. Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, “Faraoane!, de Andrei Crăciun

- 19511 likes &shares;

2. republica.ro, “CNCD a pierdut procesul cu Cristian Tudor Popescu în cazul „pavianul”. Amenda a fost anulată,

- 7905 likes & shares;

3. digi24.ro, “Protest spontan la Cluj-Napoca, faţă de modificările aduse Codului de procedură penală,

- 5496 likes & shares;

4. digi24.ro, “Protest spontan pe holurile Parlamentului, în timpul discursului lui Dăncilă. Mesajele afişate,

- 3625 likes & shares;

5. hotnews.ro, “PSD şi UDMR vor abrogarea Legii 78/2000 privind sancţionarea faptelor de corupţie. PNL: "40% din activitatea DNA este reglementată prin această lege",

- 2156 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus