Skip to main content

SHARED NEWS. „Faraonul” Liviu Dragnea, cel mai distribuit text pe Facebook. Sentința în cazul Pavianul și protestele de la Cluj, în topul știrilor

 
SHARED NEWS. „Faraonul” Liviu Dragnea, cel mai distribuit text pe Facebook. Sentința în cazul Pavianul și protestele de la Cluj, în topul știrilor
foto: Mediafax

SHARED NEWS. Cel mai distribuit text de ieri de pe social media a fost dat de Recorder, iar subiectul este Liviu Dragnea.

Publicitate

„O să cazi, faraoane!” este textul semnat de Andrei Crăciun care a aprins social media, fiind distribuit de aproape 20.000 de ori pe Facebook. 

„O să cazi, faraoane, pentru că nu am întâlnit încă niciun cetățean autonom în țara asta care să dea pe tine o ceapă degerată.

O să cazi, faraoane, oricâte pomeni ai împărți pe datorie.

O să cazi, faraoane, pentru că în țara asta nu sunt doar bugetari albi care vor să le meargă vechimea într-un etern weekend prelungit. O să cazi, faraoane, cum au căzut toți dinaintea ta.”, spune textul semnat de Andrei Crăciun.

A doua cea mai distribuită știre a fost publicată de Republica și are ca subiect victoria lui Cristian Tudor Popescu în cazul „Pavianului”.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, jurnalistul a comparat-o pe Viorica Dăncilă cu un pavian cu mantie (o specie de maimuță). Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis să îl amendeze pe Cristian Tudor Popescu, dar și pe moderatorul Digi 24 Cosmin Prelipceanu, după cum a scris Paginademedia.ro, AICI.

Știrea a însumat 7905 de aprecieri și distribuiri, conform monitorizării Facebrands PRO.

Podiumul este completat de o știre publicată de Digi24 despre protestele spontane de marți de la Cluj-Napoca față modificării Codului de procedură penală.

Protestul a venit în urma modificărilor adoptate în Parlament, luni. 

Articolul publicat de Digi24 a strâns 5496 de like-uri și share-uri.

În continuare, Paginademedia.ro și Facebrands PRO vă prezintă topul celor mai virale știri din 20 iunie. Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. recorder.ro, “Faraoane!, de Andrei Crăciun

- 19511 likes &shares;

2. republica.ro, “CNCD a pierdut procesul cu Cristian Tudor Popescu în cazul „pavianul”. Amenda a fost anulată,

- 7905 likes & shares;

3. digi24.ro, “Protest spontan la Cluj-Napoca, faţă de modificările aduse Codului de procedură penală

- 5496 likes & shares;

4. digi24.ro, “Protest spontan pe holurile Parlamentului, în timpul discursului lui Dăncilă. Mesajele afișate

- 3625 likes & shares;

5. hotnews.ro, “PSD și UDMR vor abrogarea Legii 78/2000 privind sancționarea faptelor de corupție. PNL: "40% din activitatea DNA este reglementată prin această lege"

- 2156 likes & shares.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu