Skip to main content

SHARED NEWS. Gabriela Firea, subiectul zilei. Zeci de mii de distribuiri pentru mii de huiduieli și fluierături

 
SHARED NEWS. Gabriela Firea, subiectul zilei. Zeci de mii de distribuiri pentru mii de huiduieli și fluierături
Foto: Inquam Photos | Octav Ganea

SHARED NEWS. Gabriela Firea a fost în centrul celor mai distribuite materiale publicate pe site-urile de știri, ieri. 

Publicitate

Știrile care anunțau că primarul general al Bucureștiului Gabriela Firea a fost huiduită la evenimentul de pe Arena Națională s-au viralizat rapid printre utilizatorii rețelei de socializare Facebook. 

Subiectul a fost tratat de cele mai multe publicații online, fie sub formă de știre simplă, cât și sub formă de comentariu.

Cele cinci text virale au adunat împreună peste 54.000 de distribuiri, arată o monitorizare Facebrands

Site-urile care au abordat subiectul și ale căror postări pe Facebook s-au viralizat au fost Digi24, Republica și Recorder.

Huiduielile primite de Gabriela Firea pe Arena Națională au venit în contextul evenimentului dedicat Simonei Halep şi organizat de Primăria Bucureştiului.

Cea mai populară știre a fost publicată de Digi24.ro care a strâns aproximativ 25.000 de distribuiri, arată o monitorizare a Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Aceasta notează că Gabriela Firea a fost huiuduită aproape la unison de cei 20.000 de spectatori, în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă, alături de Simona Halep.

Al doilea material viral, o opine semnată de jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu, a strâns aproximativ 15.000 de share-uri, potrivit aceleiași monitorizări.

În respectiva opinie, CTP comentează situația și notează, printre altele:

“Dna primăreasă nu știe însă un lucru simplu: pe stadion se aplaudă, se cântă, dar se și dă cu huo, fără să dirijeze asta Liviu Dragnea.
Intrând în Arenă, G. Firea s-a crezut în fața ciurdelor cărate cu autocarele ca sclavii umanoizi din filmul Planeta Maimuțelor.

Spre furia ei, a dat peste niște oameni liberi, categorie pe care PSDragnea speră s-o alunge din țară sau s-o lichideze cu totul.”

Un alt text pe același subiect, distribuit masiv pe Facebook, vine de pe Recorder.ro. Un comentariu, cu peste 11.000 de share-uri, semnat de Mihai Voinea: O mare campioană și o mica impostoare

“Ea avea să afle, într-o seară banală de luni, că mai există și oameni care nu pot fi stăpâniți. Că oamenii care se adună de bună voie să aclame performanța, funcționează după alte reguli decât oamenii aduși cu autocarele la chermeze și mitinguri de partid să aclame ceea ce li se spune dinainte.

Un cor uriaș de fluierături s-a pornit pe Arena Națională, acoperind vorbele inutile ale Gabrielei Firea. Mica impostoare și-a pierdut dintr-o dată încrederea și a început să tremure cu cheia orașului în mână.”

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, “Gabriela Firea, huiduită. A fost nevoită să plece de pe scenă, unde sosise împreună cu Simona Halep”

 - 24.078 like-uri & share-uri;

2. republica.ro, “Regina Parisului și Regina Bucureștiului”, de Cristian Tudor Popescu

- 14.358 like-uri & share-uri;

3. republica.ro,Ustură, Gabi?, de Florin Negruțiu

 - 13.564 like-uri & share-uri;

4. recorder.ro, “O mare campioană și o mică impostoare”, de Mihai Voinea 

- 11.137 like-uri & share-uri;

5. digi24.ro, “Băsescu, ironic după ce Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională”

- 6.709 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Bucurestiul zace in ruine, transportul public agonizeaza iar Gabriela "mustata lui face cat sapte" Firea crede ca poate sa-si faca PR lipindu-se de imaginea Simonei. Iar cand oamenii se simt jigniti de tentativa ieftina de manipulare, Firea sufera si suspina. E greu de crezut ca jucam intr-un film atat, atat de prost.

Trimite un comentariu