Skip to main content

SHARED NEWS. Simona Halep, vedeta site-urilor de știri: „Amendată pentru depășirea vitezei legale la rever"

 
SHARED NEWS. Simona Halep, vedeta site-urilor de știri: „Amendată pentru depășirea vitezei legale la rever"
Foto | Hepta

SHARED NEWS. Simona Halep este subiectul central al celor mai virale materiale de pe site-urile de știri, în ultimele zile, după revinerea acesteia în țară.

Publicitate

Toate cele cinci materiale din topul celor mai distribuite au vorbit despre Simona Halep. Au publicat știri și opinii despre campioana de la Roland Garros: Digi24, Adevărul și Republica.

Aproape 12.000 de distribuiri au adunat împreună cele cinci materiale din top despre Simona Halep.

Cea mai virală știre de Facebook a fost publicată de Digi24.ro, cu aproximativ 5.500 de share-uri, și are ca subiect farsa pusă la cale de Poliția Română la revenirea în țară a tenismenei. Ofițerii din cadrul Poliției Române au amendat-o pe Simona Halep pentru „depășirea vitezei legale la rever”.

Următoarea știre, tot de la Digi24, prezintă opinia jurnalistului Cătălin Striblea despre organizarea evenimentului dedicat Simonei Halep.

„Poate dacă manifestarea ar fi fost în centru, s-ar fi adunat mai multă lume. Simona e un om foarte de treabă, e conceptul american the girl next door. Nu crâncneşte, acceptă lucrurile cu uşurinţă. targeturile ei sunt altele.

Cristina Neagu, tot o mare campioană, e de altă factură, e dintr-o bucată. A zis: Poftim? Fata asta să datoreze ceva României? Alo, invers!”, a spus pentru Digi24 Cătălin Striblea.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. digi24.ro, "Farsa pusă la cale de Poliția Română. Au oprit-o pe Simona Halep în trafic și au amendat-o pentru „depășirea vitezei legale la rever”

- 5.499 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro,"Striblea: Simona este un om foarte de treabă chiar şi faţă de manifestarea care trebuia să fie în altă parte"

- 1.905 like-uri & share-uri;

3. adevarul.ro,"Nadia Comăneci, cursă nebună din SUA la Paris, pentru a fi alături de Simona Halep. Fosta gimnastă a povestit în presa franceză de ce n-a vrut să rateze finala", de Iulia Anghel

- 1.563 like-uri & share-uri;

4. republica.ro,”Tenis și vis", de Eduard Dinu

- 1.344 like-uri & share-uri;

5. adevarul.ro, "Reclamă uriaşă cu Simona Halep în mijlocul New York-ului: cum au ales americanii să onoreze primul titlu major", de Alex Ștefan 

- 1.086 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu