Skip to main content

Vladimir Drăghia: Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. De ce crede că a avut succes Exatlon?

 
Vladimir Drăghia: Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. De ce crede că a avut succes Exatlon?

VIDEO. Interviurile Paginademedia. De ce a vut succes Exatlon? Regretă participarea la vreo emisiune TV în care a apărut - şi a apărut în multe? Vladimir Drăghia a răspuns la Interviurile PaginademediaLIVE.

Publicitate

Eplicaţia lui Vladimir Drăghia pentru succesul Exatlon?

Drăghia, la Interviurile PaginademediaLIVE:

"În primul rând a fost un show real. Nu am avut posibilitatea de a pune o barieră între noi şi public, căci după o lună nu mai ai cum să nu ma fii tu. Oamenii au văzut acest lucru. Privitorii au nevoie să se regăsească în ceva, vor să vadă oameni vii.

Uneori pe parcursul emisiunii, chiar dacă trebuia să rămânem calmi, noi înnebuneam. Nebunia aceea a disperării este frumoasă!

Oamenii vor să vadă ceva adevărat, ceva real. Ne-au văzut trăirile. Ne-au văzut disperaţi, ne-au văzut înfometaţi, nervoşi. Ne-au văzut în culmea fericirii. Cred că asta vor oamenii să vadă la televizor, vor să vadă alţi oameni vii. E foarte greu să ajungi la televizor, să ai o cameră în faţă şi să fii tu.

La Exatlon noi am am fost noi, cu bune şi rele, dar am fost noi. Eu cred că de asta a avut succes Exatlon. Oamenii s-au regăsit în cei pe care i-au văzut la televizor."

Am regretat o perioadă participarea la Burlacul

Drăghia are în palmares multe emisiuni: Splash, Şerifi de România (pe care le-a şi câştigat, ambele pe Antena 1), Burlacul (Antena 1), Sunt celebru, scoate-mă de aici (Pro TV). Regretă participarea la vreo emisiune?

Vladimir Drăghia, la Interviurile PaginademediaLIVE:

"Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. Încă de la început nu m-am regăsit în formatul respectiv, dar am luat şi părţile bune.

Trăgând linie nu pot spune că am ajuns să o regret, dar a fost foarte dificil pentru mine, pentru că nu m-am regăsit deloc în formatul respectiv. Nu aveam nicio treabă cu el. Încă mi se pare un experiement foarte ciudat formatul respectiv, nu ai cum să duci o emisiune de felul acela la final dacă ai nişte principii solide.

De ce a acceptat?

Drăghia:

"Prima dată am refuzat. Dar în final am acceptat pentru că participarea respectivă se plăteşte destul de bine, iar acesta a fost un factor destul de important pentru că eu obişnuiam şi atunci să mă întreţin singur.

Şi în al doilea rând eram mai tânăr şi mi-a gâdilat puţi orgoliul ideea de a fi burlacul României.

Dar sunt si primul şi singurul care a ieşit la jumătate. Sunt mândru că nu am dus-o până la capăt şi că am luat decizia de a-mi mai păstrat principiile, cât de cât, chiar dacă nu intacte pentru că am ieşit puţin zdruncinat şi şifonat din emisiunea aia.

O emisiune de acest gen nu întăreşte percepţia că avem acolo un băiat care arată bine, pus de bibelou, lăsând de-o parte alte laturi ale sale?

Normal că întăreşte o astfel de percepţie, dar până la urmă este televiziune şi dacă vrei să trăieşti decent trebuie să faci anumite compromisuri.

Eu am trecut prin nişte experienţe din care am învăţaţ că dacă vrei să răzbeşti trebuie să faci şi nişte compromisuri. Cred că asta face parte din procesul de maturizare. Dar pe de altă parte, asta nu înseamnă că trebuie să îţi baţi joc de tine, nu înseamnă că trebuie să treci peste orice. Înseamnă că viaţa nu este roz, că faci parte din realitate, să ştii în primul rând cine eşti.

Compromisul nu este atât de mare dacă tu până la urmă ştii cine eşti, ştii ce valoare ai, ştii ce reprezinţi. Dacă ştii toate astea poţi să faci şi câte o prostie din asta, îţi permiţi să mai greşeşti. Dar nu trebuie să iţi schimbe percepţia despre tine.

Nu te-a deranjat faptul că lumea îl vedea pe burlacul Drăghia şi nu pe actorul Drăghia?

E mult spus deranjat. Mi-ar fi plăcut să fie văzută şi cealaltă latură a mea, dar până la urmă şi aceasta a fost o latură a mea. Am reuşit să trec peste asta distanţându-ma de percepţia publicului şi păsându-mi mai multe de oamenii pe care i-am avut aproape. Era mai important ce părere ai tu despre tine. E important şi ce cred alţii despre tine, dar în condiţiile alea nu era.

Acum când am ajuns la Exatlon şi când am văzut că oamenii îmi sunt aproape şi când am văzut că oamenii m-au votat, fără să ştiu să cer asta, fără să apelez la latura lor emoţională, am spus spus doar că: “Dacă cineva vrea să trec mai departe să ma voteze, atât.”

De trei ori mi s-a dovedit că oamenii m-au votat, ăsta a fost unul din marile mele câştiguri la Exatlon. Aveam impresia că lumea mă consideră pe alocuri anipatic, că nu are o părere bună despre mine, în condiţiile în care nu am avut vreun conflict în nicio emisiune la care am participat vreodată.

Cred că sunt printre singurii care au spus lucrurilor pe nume. Eu am fost onest la Burlacul, pentru că am plecat la jumătate şi le-am spus unor fete că locul lor nu e acolo, că ce se întâmpla acolo era ceva nedemn.

VIDEO 1. Vladimir Drăghia: Am regretat participarea la Burlacul:

VIDEO 2. Vladimir Drăghia explică succesul Exatlon:

Vladimir Drăghia, câştigătorul emisiunii Exatlon, de pe Kanal D a fost invitatul Interviurilor PaginademediaLIVE. O discuţie despre cum a ajuns la Exatlon, cum se desfăşura emisiunea filmată în Republica Dominicană, despre ce se întâmpla pe platou, dar şi despre decizia de a dona premiul câştigat către Magic Camp.

Vezi interviul VIDEO integral acordat Paginademedia.ro de către Vladimir Drăghia, AICI.

Citeşte şi:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus