Skip to main content

Vladimir Drăghia: Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. De ce crede că a avut succes Exatlon?

 
Vladimir Drăghia: Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. De ce crede că a avut succes Exatlon?

VIDEO. Interviurile Paginademedia. De ce a vut succes Exatlon? Regretă participarea la vreo emisiune TV în care a apărut - și a apărut în multe? Vladimir Drăghia a răspuns la Interviurile PaginademediaLIVE

Publicitate

Eplicația lui Vladimir Drăghia pentru succesul Exatlon?

Drăghia, la Interviurile PaginademediaLIVE:

"În primul rând a fost un show real. Nu am avut posibilitatea de a pune o barieră între noi și public, căci după o lună nu mai ai cum să nu ma fii tu. Oamenii au văzut acest lucru. Privitorii au nevoie să se regăsească în ceva, vor să vadă oameni vii.

Uneori pe parcursul emisiunii, chiar dacă trebuia să rămânem calmi, noi înnebuneam. Nebunia aceea a disperării este frumoasă!

Oamenii vor să vadă ceva adevărat, ceva real. Ne-au văzut trăirile. Ne-au văzut disperați, ne-au văzut înfometați, nervoși. Ne-au văzut în culmea fericirii. Cred că asta vor oamenii să vadă la televizor, vor să vadă alți oameni vii. E foarte greu să ajungi la televizor, să ai o cameră în față și să fii tu.

La Exatlon noi am am fost noi, cu bune și rele, dar am fost noi. Eu cred că de asta a avut succes Exatlon. Oamenii s-au regăsit în cei pe care i-au văzut la televizor."

Am regretat o perioadă participarea la Burlacul

Drăghia are în palmares multe emisiuni: Splash, Șerifi de România (pe care le-a și câștigat, ambele pe Antena 1), Burlacul (Antena 1), Sunt celebru, scoate-mă de aici (Pro TV). Regretă participarea la vreo emisiune?

Vladimir Drăghia, la Interviurile PaginademediaLIVE:

"Am regretat o perioadă participarea la Burlacul. Încă de la început nu m-am regăsit în formatul respectiv, dar am luat și părțile bune.

Trăgând linie nu pot spune că am ajuns să o regret, dar a fost foarte dificil pentru mine, pentru că nu m-am regăsit deloc în formatul respectiv. Nu aveam nicio treabă cu el. Încă mi se pare un experiement foarte ciudat formatul respectiv, nu ai cum să duci o emisiune de felul acela la final dacă ai niște principii solide.

De ce a acceptat?

Drăghia:

"Prima dată am refuzat. Dar în final am acceptat pentru că participarea respectivă se plătește destul de bine, iar acesta a fost un factor destul de important pentru că eu obișnuiam și atunci să mă întrețin singur.

Și în al doilea rând eram mai tânăr și mi-a gâdilat puți orgoliul ideea de a fi burlacul României.

Dar sunt si primul și singurul care a ieșit la jumătate. Sunt mândru că nu am dus-o până la capăt și că am luat decizia de a-mi mai păstrat principiile, cât de cât, chiar dacă nu intacte pentru că am ieșit puțin zdruncinat și șifonat din emisiunea aia.

O emisiune de acest gen nu întărește percepția că avem acolo un băiat care arată bine, pus de bibelou, lăsând de-o parte alte laturi ale sale?

Normal că întărește o astfel de percepție, dar până la urmă este televiziune și dacă vrei să trăiești decent trebuie să faci anumite compromisuri.

Eu am trecut prin niște experiențe din care am învățaț că dacă vrei să răzbești trebuie să faci și niște compromisuri. Cred că asta face parte din procesul de maturizare. Dar pe de altă parte, asta nu înseamnă că trebuie să îți bați joc de tine, nu înseamnă că trebuie să treci peste orice. Înseamnă că viața nu este roz, că faci parte din realitate, să știi în primul rând cine ești.

Compromisul nu este atât de mare dacă tu până la urmă știi cine ești, știi ce valoare ai, știi ce reprezinți. Dacă știi toate astea poți să faci și câte o prostie din asta, îți permiți să mai greșești. Dar nu trebuie să iți schimbe percepția despre tine.

Nu te-a deranjat faptul că lumea îl vedea pe burlacul Drăghia și nu pe actorul Drăghia?

E mult spus deranjat. Mi-ar fi plăcut să fie văzută și cealaltă latură a mea, dar până la urmă și aceasta a fost o latură a mea. Am reușit să trec peste asta distanțându-ma de percepția publicului și păsându-mi mai multe de oamenii pe care i-am avut aproape. Era mai important ce părere ai tu despre tine. E important și ce cred alții despre tine, dar în condițiile alea nu era.

Acum când am ajuns la Exatlon și când am văzut că oamenii îmi sunt aproape și când am văzut că oamenii m-au votat, fără să știu să cer asta, fără să apelez la latura lor emoțională, am spus spus doar că: “Dacă cineva vrea să trec mai departe să ma voteze, atât.”

De trei ori mi s-a dovedit că oamenii m-au votat, ăsta a fost unul din marile mele câștiguri la Exatlon. Aveam impresia că lumea mă consideră pe alocuri anipatic, că nu are o părere bună despre mine, în condițiile în care nu am avut vreun conflict în nicio emisiune la care am participat vreodată.

Cred că sunt printre singurii care au spus lucrurilor pe nume. Eu am fost onest la Burlacul, pentru că am plecat la jumătate și le-am spus unor fete că locul lor nu e acolo, că ce se întâmpla acolo era ceva nedemn.

VIDEO 1. Vladimir Drăghia: Am regretat participarea la Burlacul:

VIDEO 2. Vladimir Drăghia explică succesul Exatlon:

Vladimir Drăghia, câștigătorul emisiunii Exatlon, de pe Kanal D a fost invitatul Interviurilor PaginademediaLIVE. O discuție despre cum a ajuns la Exatlon, cum se desfășura emisiunea filmată în Republica Dominicană, despre ce se întâmpla pe platou, dar și despre decizia de a dona premiul câștigat către Magic Camp.

Vezi interviul VIDEO integral acordat Paginademedia.ro de către Vladimir Drăghia, AICI.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu