Skip to main content

AUDIENŢE. Vocea României Junior, debut din poziţia de lider al serii de vineri. Ce audienţe a avut

 
AUDIENŢE. Vocea României Junior, debut din poziţia de lider al serii de vineri. Ce audienţe a avut

AUDIENŢE. Debut bun pentru cel de-al doilea sezon al show-ului Vocea României Junior. Show-ul ce caută cei mai talentaţi copii a pus Pro TV pe prima poziţie în audienţe, cu o medie de peste 1,2 milioane de telespectatori pe minut.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă audienţa posturilor pe intervalul debutului Vocea României Junior, sezonul al doilea:

NAŢIONAL. Show-ul Pro TV a avut o medie naţională de peste 1,2 milioane de telespectatori. A fost aproape de locul al doilea, ocupat de Kanal D cu puţin peste un milion de privitori, media. Antena 1 a avut a treia poziţie cu 770.000 de persoane.

Cifrele Vocii Junior au fost mai mici decât în debutul primului sezon, însă atunci show-ul a fost difuzat în februarie, când consumul TV este mult mai mare (cifrele AICI).

Vârf naţional Vocea Junior: 1.660.000 de telespectatori, la 22.12 (9,3 rating şi 22% cotă de piaţă)

URBAN. Show-ul jurizat de Inna, Andra şi Marius Moga a obţinut peste 670.000 de privitori din mediul urban, în cele două ore de show. Kanal D a avut şi aici poziţia secundă cu serialul turcesc care a obţinut puţin peste jumătate de milion de privitori. Pe Antena 1 erau aproape 400.000 de persoane.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, al celor cu vârste între 18 şi 49 de ani, Vocea României Junior a avut o medie de 280.000 de persoane, media. Show-ul a pus Pro TV pe prima poziţia în audienţe. Locul al doilea a fost de data aceasta al Antenei 1, urmărită în medie de 180.000 de persoane.

Vârf comercial Vocea Junior: 401.000 de telespectatori, la 21.56 (8,9 rating şi 30,3 cotă de piaţă).

Audienţa posturilor TV pe intervalul debutului Vocea României Junior (20.30-22.30), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 1.250.000 7.0 18.8
2 Kanal D 1.023.000 5.7 15.4
3 Antena 1 774.000 4.3 11.6
4 Antena 3 376.000 2.1 5.7
5 Romania TV 369.000 2.1 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul debutului Vocea României Junior (20.30-22.30), în mediul URBAN:

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 676.000 7.0 19.0
2 Kanal D 517.000 5.4 14.5
3 Antena 1 386.000 4.0 10.9
4 Antena 3 265.000 2.8 7.5
5 Romania TV 197.000 2.0 5.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul debutului Vocea României Junior (20.30-22.30), pe segmentul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
1 Pro TV 280.000 6.2 23.7
2 Antena 1 181.000 4.0 15.3
3 Kanal D 150.000 3.3 12.7
4 Prima TV 51.000 1.1 4.3
5 Antena 3 42.000 0.9 3.5

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciprian Ciprian
    Să postați cu top zece dacă se poate pe intervalul emisiuni:"Vocea României Junior".
  • Costi Costi
    Săracul mile, e la fel ca cei din piata. Cred ca e asistat social si munceste in folosul tov voiculescu. Imi e milă de tine mile.
  • an an
    Puteti zice un rating si pt emisiunea lui Bobby Paunescu Talk B1...am vazut ca multumeste spectatorilor pt cifrele de top...insa...nu prea imi dau seama despre ce cifre e vorba...
  • F F
    Mai mile, am zis eu ca este succes? De câte ori sa iti repet ca audientele sunt slabe. Și tot la fel sunt audientele astea și la antena. La tine este problema, ca tu vezi aceleași audiente un succes la antena și un eșec la pro. Nu pot fi decât la fel. :)) când mai renunți la obsesii și sa urăști protv, poate iti vei da seama. Mă îndoiesc ca se va întâmpla prea curând la cât de penibil ești în ultima perioada cu laude pentru antena și la audiente dezastruoase.
  • mile mile
    f, pt pro tv nu e succes, stai linistit , fort boyard de ce a fost mutat, avea audiente bune , dar tocmai daca ai altceva cu rating mai mare pui aia , filme , nu are rost sa te agiti, sefii pro sigur nu sunt multumiti, vinerea viitoare va fi macel cu meciul portugalia spania la tvr
  • F F
    Mile, ce postac sunt eu dacă eu zic ca audientele sunt slabe? Tu nu înțelegi obsedatule ca eu doar iti subliniez ca ești așa penibil cu obsesiile tale încât lauzi și critici aceleași lucruri, în funcție de post. Eu le pun pe picior de egalitate și doar exprim realitatea. Și cu audiente slabe, Protv = Antena plus Kanal face spre disperarea ta și a antenei. Oricât te ambalezi pe aici sa găsești o scadere, un plus de zero și ceva la antena, nu schimbi realitatea. Așa ca dacă fructul este succes pentru tine și vocea ar trebui sa fie. Pentru mine, sunt eșecuri.
  • mile mile
    f, tocmai asta si iti zic, daca fac rating mare cu filme , emisiunea va zbura din grila sau va fi mutata mai tarziu, nu ai inteles tu , am zis doar ca filmele la antena nu fac rating si emisiunile mai slabe sunt peste ele , de aceea rezista in grila , tu esti doar postac si de aceea nu intelegi nimic
  • F F
    @ mile : și? E vina pro-ului ca antena o duce așa rau și pana acum s-a luptat mai mult cu Kanal D? Văd ca te interesează cât costa meciul, dar cât costa Fructul nu te mai interesează? Antena ia bătaie lejer și când Protv performeaza sub așteptări. Asta doar în capul tău înseamnă ca antena o duce mai bine. Cat despre media în prime time, mă îndoiesc ca ieri Protv nu a fost unde este de obicei vreo 4-5 zile pe comercial adică Protv = Antena plus Kanal.
  • mile mile
    geo, enu e un meci oarecare, emisiunea e ieftina de produs , meciul e scump si nu e interesant pt romani, stiu ca ti-e ciuda ca te asteptai la mai mult , dar chefii sunt chefi , in franta meciul lor a fost mult peste concurenta , la noi ca un film de doi lei, f, media in prime time a antenei este mai mica , la pro nu
  • F F
    @ mile : vezi mile. Eu am zis ca Fructul oprit are audiente mici și la fel am zis și la Vocea României junior. Pentru tine însă ca obsedat antenist ce ești, aceeași audienta este buna pentru Antena, dar mica pentru Protv. :)) Cat vei mai continua cu penibilitatile astea?
  • geo geo
    Mile, ca de obicei, compari merele cu perele. Adica un serial turcesc difuzat intr-o zi cu o misiune difuzata in alta zi. Apropo, cand celebrii Chefi de la A 1 au fost depășiți - pe toate segmentele de public - de un meci amical oarecare al naționalei României difuzat de Pro TV https://www.paginademedia.ro/2018/06/audiente-romania-finlanda-5-iunie-2018 ai avut liber ?
  • mile mile
    mareane , ghinion pt tine , antena are public mai tanar decat pro tv
  • marian marian
    Mile cred ca nu ai vazut niciun minut , te rog frumos ciocu mic , treci la miting pentru tov vostru iubit ,serialul tau este o copie turceasca , care nu merita urmarita , dar pentru intelectul tau astia sunt intelectuali postului tau si cei intre 45-49 pe comercial iar restul sunt peste 60 de ani cei care ies la miting in seara aceasta , cred ca deseara antenutele tale vor pierde din audienta
  • mile mile
    aici se vede ca in romania vedetele nu conteaza la rating, ci productia , marile vedete ca inna sau andra nu aduc audienta neaparat, marean saracu a fost obligat sa se uite aseara , vinerea viitoare este meciul portugalia spania , va fi macel
  • mark mark
    @Dani: nu te-ai uitat de la început la emisiune? Primul concurent a fost mai mult decât wow.

Trimite un comentariu

sus