Skip to main content

VIDEO. AndreeaRaicu.ro e din nou online, chiar de ziua vedetei. Cine conduce echipa editorială

 
VIDEO. AndreeaRaicu.ro e din nou online, chiar de ziua vedetei. Cine conduce echipa editorială

Andreea Raicu și-a relansat publicația online, închisă în urmă cu două luni. Andreearaicu.ro s-a redeschis sub sloganul: Tu în echilibru cu tine.

Potrivit reprezenților publicației, noua platformă va publica conținut despre dezvoltare personală, frumusețe, sănătate, nutriție și sustenabilitate. Pe platoformă se mai găsește și o secțiune de blog.

Publicitate

Redacția andreearaicu.ro va fi condusă de Roxana Dobriță, care vine din postul de redactor-șef al publicației Beau Monde, unde a ocupat funcția timp de un an și jumătate. Ea a mai lucrat la revista Cosmopolitan, unde a ocupat postul de editor si editor coordonator.

Pe prima pagină utilizatorii găsesc un videoclip cu Andreea Raicu intitulat:  „Schimbarea care aduce schimbare - un nou site andreearaicu.ro". Fosta realizatoare TV vorbește despre obiectivele noului site și adresează un mesaj către cititori. 

Andreea Raicu: „Nu stiu daca stiti, dar astazi este ziua mea. Cadoul meu pentru mine are legatura insa cu publicul meu. Am pornit acest proiect din dorinta de a fi mai aproape de oamenii care ma urmaresc, pentru ca vreau sa evoluam impreuna.

Vreau sa impartasesc cu ei tot ce am invatat de-a lungul ultimilor ani, din cursurile la care am participat, din scolile pe care le-am facut. Vreau sa le pun la dispozitie tot ce m-a ajutat sa traiesc constient, sa aflu cine sunt si ce imi doresc cu adevarat de la viata sis a fac cele mai bune alegeri.”

Roxana Dobriță, redactor șef andreearaicu.ro:

„De la prima întalnire cu Andreea am fost convinsă că vreau să fac parte din acest proiect, născut și crescut cu pasiune și convingere. Îmi doream de ceva vreme să testez viața la foc automat din online și cred că am ales momentul și circumstanțele potrivite pentru a face acest pas. Am încredere în viziunea Andreei și cred că rezultatele entuziasmului nostru nu vor întarzia să apară.”

Printre colaboratorii andreearaicu.ro se numără:

  • Dana Sota
  • Sorina Fredholm, health coach și co-fondator al aplicației Monday
  • Crina Okumus, investitor și advisor Preventive Health

CONTEXT. Reamintim că vechiul site, fondat în urmă cu șapte ani de Andreea Raicu în colaborare cu Dragoș Vîlcu (prin Multimedia Est), s-a închis în urmă cu aproape două luni, pe fondul unor neînțelegeri dintre Andreea Raicu și Vîlcu, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Întregul conținut postat pe site-ul Andreearaicu.ro a fost redirecționat către un alt domeniu, relife.ro, în timp ce pe site-ul vedetei a rămas doar o imagine și un scurt text: „Vă aștept în lumea mea, în care să experimentăm și să învățăm cât mai multe împreună"

La momentul respectiv, printr-un comunicat de presă, compania Andreea Raicu Network anunța:

„Andreea Raicu și-a manifestat intenția, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani".

 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sper că a fost o știre plătită că ridicolul a atins cote înalte pe site cu astfel de știri. Schimbati- va numele cum a sugerat deja cineva și atunci sunteți in regula.
  • Credeți că ar părăsi cineva unul din cei mai mari editori de reviste din România pentru o glumă?
    Cred că Andreea Raicu are o echipă de producție și se vor implica în curând în realizarea unor emisiuni TV, nu doar un site.
  • Mai bine se marita cu Chivu cand a avut ocazia, sau cu Chirila, dar intotdeauna s-a crezut prea buna. Acum da lectii de echilibru... ce tragic!
  • Când văd astfel de articole, stau și mă întreb dacă nu ar fi mai bine ca site-ul să se numească paginadeglume sau măcar să aibă o rubrică de bancuri...

Trimite un comentariu