Skip to main content

VIDEO. AndreeaRaicu.ro e din nou online, chiar de ziua vedetei. Cine conduce echipa editorială

 
VIDEO. AndreeaRaicu.ro e din nou online, chiar de ziua vedetei. Cine conduce echipa editorială

Andreea Raicu şi-a relansat publicaţia online, închisă în urmă cu două luni. Andreearaicu.ro s-a redeschis sub sloganul: Tu în echilibru cu tine.

Publicitate

Potrivit reprezenţilor publicaţiei, noua platformă va publica conţinut despre dezvoltare personală, frumuseţe, sănătate, nutriţie şi sustenabilitate. Pe platoformă se mai găseşte şi o secţiune de blog.

Redacţia andreearaicu.ro va fi condusă de Roxana Dobriţă, care vine din postul de redactor-şef al publicaţiei Beau Monde, unde a ocupat funcţia timp de un an şi jumătate. Ea a mai lucrat la revista Cosmopolitan, unde a ocupat postul de editor si editor coordonator.

Pe prima pagină utilizatorii găsesc un videoclip cu Andreea Raicu intitulat: „Schimbarea care aduce schimbare - un nou site andreearaicu.ro". Fosta realizatoare TV vorbeşte despre obiectivele noului site şi adresează un mesaj către cititori.

Andreea Raicu: „Nu stiu daca stiti, dar astazi este ziua mea. Cadoul meu pentru mine are legatura insa cu publicul meu. Am pornit acest proiect din dorinta de a fi mai aproape de oamenii care ma urmaresc, pentru ca vreau sa evoluam impreuna.

Vreau sa impartasesc cu ei tot ce am invatat de-a lungul ultimilor ani, din cursurile la care am participat, din scolile pe care le-am facut. Vreau sa le pun la dispozitie tot ce m-a ajutat sa traiesc constient, sa aflu cine sunt si ce imi doresc cu adevarat de la viata sis a fac cele mai bune alegeri.”

Roxana Dobriţă, redactor şef andreearaicu.ro:

„De la prima întalnire cu Andreea am fost convinsă că vreau să fac parte din acest proiect, născut şi crescut cu pasiune şi convingere. Îmi doream de ceva vreme să testez viaţa la foc automat din online şi cred că am ales momentul şi circumstanţele potrivite pentru a face acest pas. Am încredere în viziunea Andreei şi cred că rezultatele entuziasmului nostru nu vor întarzia să apară.”

Printre colaboratorii andreearaicu.ro se numără:

  • Dana Sota
  • Sorina Fredholm, health coach şi co-fondator al aplicaţiei Monday
  • Crina Okumus, investitor şi advisor Preventive Health

CONTEXT. Reamintim că vechiul site, fondat în urmă cu şapte ani de Andreea Raicu în colaborare cu Dragoş Vîlcu (prin Multimedia Est), s-a închis în urmă cu aproape două luni, pe fondul unor neînţelegeri dintre Andreea Raicu şi Vîlcu, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Întregul conţinut postat pe site-ul Andreearaicu.ro a fost redirecţionat către un alt domeniu, relife.ro, în timp ce pe site-ul vedetei a rămas doar o imagine şi un scurt text: „Vă aştept în lumea mea, în care să experimentăm şi să învăţăm cât mai multe împreună"

La momentul respectiv, printr-un comunicat de presă, compania Andreea Raicu Network anunţa:

„Andreea Raicu şi-a manifestat intenţia, în nenumărate rânduri în ultimele luni, de a dezvolta un proiect personal separat de SC Andreea Raicu Network SRL, societatea care a operat site-ul andreearaicu.ro în ultimii 7 ani".

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Sper că a fost o știre plătită că ridicolul a atins cote înalte pe site cu astfel de știri. Schimbati- va numele cum a sugerat deja cineva și atunci sunteți in regula.
  • Mirela Popa Mirela Popa
    Credeți că ar părăsi cineva unul din cei mai mari editori de reviste din România pentru o glumă?
    Cred că Andreea Raicu are o echipă de producție și se vor implica în curând în realizarea unor emisiuni TV, nu doar un site.
  • Raj Kapur Raj Kapur
    Mai bine se marita cu Chivu cand a avut ocazia, sau cu Chirila, dar intotdeauna s-a crezut prea buna. Acum da lectii de echilibru... ce tragic!
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Când văd astfel de articole, stau și mă întreb dacă nu ar fi mai bine ca site-ul să se numească paginadeglume sau măcar să aibă o rubrică de bancuri...

Trimite un comentariu

sus