Skip to main content

Capital are un nou redactor-şef. Ciprian Mailat, fostul redactor-şef, va rămâne în companie

 
Capital are un nou redactor-şef. Ciprian Mailat, fostul redactor-şef, va rămâne în companie

Schimbare la conducerea editorială a săptămânalului Capital. Noul redactor-şef al revistei este Anca Andrei, care anterior a ocupat funcţia de redactor-şef al site-ului bugetul.ro.

Publicitate

Ea va prelua atribuţiile de coordonare din zona de online şi de print de la fostul redactor-şef, Ciprian Mailat. Acesta va rămâne în cadrul companiei şi va coordona Top 300 Cei mai bogaţi români şi zona de proiecte speciale.

Virgil Munteanu, director executiv al Editurii Evenimentul şi Capital:

„Îi mulţumesc lui Ciprian pentru efortul pe care l-a depus, într-o perioadă grea pentru industria media, reuşind să păstreze revista Capital în topul presei româneşti. Sunt convins că proiectele speciale sunt pe mâini bune. De asemenea, îi urez succes noii conduceri şi sunt încrezător că numele Capital va continua să fie un reper în rândul publicaţiilor financiare şi de business din România.”

Anca Andrei este doctorand al Academiei de Studii Economice. Licenţiată în drept şi în studii economice, ea a urmat şi cursuri la Universitatea din Nancy. Înainte să se ocupe de lansarea şi coordonarea site-ului bugetul.ro, Anca Andrei a fost consilier politic în cadrul Parlamentului European.

Anca Andrei (foto):

„Sunt onorată de propunerea primită. Revista Capital este şi va rămâne una dintre publicaţiile de top din România. Vom continua proiectele cu tradiţie ale Capital şi vom acorda o atenţie sporită site-ului capital.ro.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manuela manuela
    @Ionica: prin metoda de 3 simpla
  • Biz Biz
    @Ionica A muncit cat a fost nevoie că să ajungă Red șef la capital :)
  • Ionica Ionica
    Prin ce metode o fi ajuns aici?

Trimite un comentariu

sus