Skip to main content

Cupa României și Supercupa se vor vedea la Digi Sport, Telekom și Look TV. Niciun meci la Pro TV

 
Cupa României și Supercupa se vor vedea la Digi Sport, Telekom și Look TV. Niciun meci la Pro TV

Supercupa și Cupa României continuă să se vadă pentru încă trei sezoane la Digi Sport și Telekom Sport, dar fără Pro TV. Începând de anul acesta, drepturile pentru Cupă vor fi și la Look TV. 

În ultimele trei sezoane, competiția a fost difuzată și de grupul Pro, în sepcial pe Pro X (inclusiv ultimele două finale).

Publicitate

Totodată, DigiSport și Telekom Sport vor avea și meciuri din Liga a doua. 

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, 18 iulie, componenţa Ligii 2 pentru sezonul 2018-2019, iar joi, 19 iulie, a fost făcut public calendarul competițional, stabilit prin tragere la sorți. Cupa României va debuta pe 1 august 2018, iar finala se va juca în data de 2 iunie 2019.

Supercupa Romaniei se dispută între campioana Ligii 1 și deținătoarea Cupei României, ultima câștigătoare fiind CFR Cluj.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Protv nu mai vrea, dar ce fac celelalte posturi din top 5? :)) Una peste alta, cineva de la federație ar trebui sa caute sa aibă meciuri pe un post cu audiente mai mari, altfel interesul va continua sa scadă.
  • Foarte bine. Oricum nu se uita multa lume la aceste competitii; avand in vedere ca nu s-au postat audientele pe intervalul "Supercupei Romaniei 2018".
    Asta e tot ce conteaza, "Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020":
    https://www.paginademedia.ro/2017/08/pro-tv-drepturi-euro-2020
  • Foarte bine ca si asa fotbalul romanesc e la pamant ,jucatori mediocri ,afemeiati si aroganti care vor bani multi . iar GRADENA TOTI COMENTATORI ROMANI SUNT MEDIOCRI

Trimite un comentariu