Skip to main content

Cupa României şi Supercupa se vor vedea la Digi Sport, Telekom şi Look TV. Niciun meci la Pro TV

 
Cupa României şi Supercupa se vor vedea la Digi Sport, Telekom şi Look TV. Niciun meci la Pro TV

Supercupa şi Cupa României continuă să se vadă pentru încă trei sezoane la Digi Sport şi Telekom Sport, dar fără Pro TV. Începând de anul acesta, drepturile pentru Cupă vor fi şi la Look TV.

Publicitate

În ultimele trei sezoane, competiţia a fost difuzată şi de grupul Pro, în sepcial pe Pro X (inclusiv ultimele două finale).

Totodată, DigiSport şi Telekom Sport vor avea şi meciuri din Liga a doua.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, 18 iulie, componenţa Ligii 2 pentru sezonul 2018-2019, iar joi, 19 iulie, a fost făcut public calendarul competiţional, stabilit prin tragere la sorţi. Cupa României va debuta pe 1 august 2018, iar finala se va juca în data de 2 iunie 2019.

Supercupa Romaniei se dispută între campioana Ligii 1 şi deţinătoarea Cupei României, ultima câştigătoare fiind CFR Cluj.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Protv nu mai vrea, dar ce fac celelalte posturi din top 5? :)) Una peste alta, cineva de la federație ar trebui sa caute sa aibă meciuri pe un post cu audiente mai mari, altfel interesul va continua sa scadă.
  • mareane, nu tot romanii joaca in echipa romania , de ce sa te uiti la slabi
  • Foarte bine. Oricum nu se uita multa lume la aceste competitii; avand in vedere ca nu s-au postat audientele pe intervalul "Supercupei Romaniei 2018".
    Asta e tot ce conteaza, "Pro TV a achiziționat exclusiv drepturile pentru Euro 2020":
    https://www.paginademedia.ro/2017/08/pro-tv-drepturi-euro-2020
  • mareane , ce vorbesti, nu tu lauzi nationala formata din acesti romani
  • Foarte bine ca si asa fotbalul romanesc e la pamant ,jucatori mediocri ,afemeiati si aroganti care vor bani multi . iar GRADENA TOTI COMENTATORI ROMANI SUNT MEDIOCRI
  • In sfarsit o veste buna : nu mai avem parte de comentatorii mediocri de la Pro(s)Tv.

Trimite un comentariu

sus