Skip to main content

DATABASE. Irina Margareta Nistor, Willmark, Anca Serea, zeci de ziariști și influenceri la lansarea filmului Omul-Furnică și Viespea

 
DATABASE. Irina Margareta Nistor, Willmark, Anca Serea, zeci de ziariști și influenceri la lansarea filmului Omul-Furnică și Viespea

Paginademedia DATABASE. Zeci de jurnaliști și influenceri la lansarea noului film Marvel: Omul-Furnică și Viespea. Irina Margareta Nistor, Cristina Cioran, Willmark, Anca Serea sunt numai câteva nume.

Publicitate

Pentru a sărbători lansarea noii producții, iubitorii Universului Marvel au fost invitați într-o călătorie fantastică la Starbucks Cotroceni.

Cu ajutorul realității virtuale peste 30 de influențatori și jurnaliști au avut posibilitatea să experimenteze tehnologia și efectele speciale și sa se simtă pentru câteva minute supereroi.

Cristina Cioran, Maria Andreea, Alex Vang, Anca Dumitrescu, Cătălin Petre sau Bianca Sterie au testat cum este să vezi lumea de sus și s-au bucurat de experiența VR.

Raluca Zamfir, Managing Partner, RAN Events PR Agency:

„Ne-am dorit să fim conectați cu publicul, cu specialiștii din industria de film, cu presa de specialitate, cu comunitatea de influențatori, să-i facem parte din povestea Marvel.

Iar tehnologia VR ne-a permis să le oferim un nou spațiu 360 de grade și posibilitatea să navigheze în voie într-un spațiu virtual.”

Aproximativ 300 de invitați au venit, aseară, pentru a viziona, în exclusivitate, avanpremiera filmului Omul-furnică și Viespea.

Anca Sina Serea, Willmark, Andreea Perju, Dorin Chioțea, Andrei Leonte, Bibi, Ramona Solomon, Adriana Moscu, Sasha Borona, Simona Țăranu, Irina Margareta Nistor, Alex Vang au venit împreună cu familia sau prietenii și au avut parte în sala T IMAX de factorul #Marvelous: acţiune, suspans, efecte speciale, umor, adrenalină și super-eroi.

Filmul „Ant Man and The Wasp” este distribuit de Forum Film România şi va fi disponibil din 6 iulie în cinematografe, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

GALERIE FOTO:

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar și din alte câmpuri de activitate.

În secțiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât și free-lancerilor care doresc să își promoveze serviciile pe care le oferă.

Secțiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afișate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secțiunea Paginademedia Database, aici.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu