Skip to main content

Discovery va difuza săptămâna aceasta documentarul operațiunii de salvare a copiilor blocați într-o peșteră din Thailanda

 
Discovery va difuza săptămâna aceasta documentarul operațiunii de salvare a copiilor blocați într-o peșteră din Thailanda

Discovery a refăcut traseul operațiunii de salvare a copiilor rămași captivi într-o peșteră din Thailanda, timp de aproximativ trei săptămâni. Documentarul Operaţiunii de salvare din Thailanda va putea fi urmărit și în România.

Postul de televiziune va difuza producția duminică, 22 iulie, de la ora 22:00

Potrivit reprezentanților postului TV, filmul prezintă fiecare unghi al evenimentului și scoate la lumină dificultățile și dramele uneia dintre cele mai grele operațiuni de salvare din istorie. Pe parcursul întregului documentar vor fi inserate interviurile acordate de cei care au trăit evenimentul.

De asemenea, vor fi interviuri cu experți în domeniul medical, instructori de scufundări și experți în speologie, cu o perspectivă largă asupra, trăirilor și experiențelor prin care au trecut, atât băieții, cât și salvatorii lor, și modul în care au acționat aceștia din urmă. 

Publicitate

În urmă cu aproximativ trei săptămâni a fost anunțat public faptul că 12 tineri thailandezi, jucători de fotbal, împreună cu antrenorul lor, în vârstă de 25 de ani au fost blocați într-un complex de peșteri aflat la granița cu Myanmar.

Tinerii au fost captivi în repectivul loc pentru aproximativ 18 zile, iar pe 10 iulie 2018 au fost scoși la suprafață teferi.  

Documentarul este produs de Discovery, prin producătorii Jon Bardin și Andrew O'Connell, în colaborare cu compania ITN, prin producătorul Ian Russell.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu