Skip to main content

Exatlonul Antenei 1 se va numi „Ultimul trib”. Unde va fi filmat

 
Exatlonul Antenei 1 se va numi „Ultimul trib”. Unde va fi filmat

Noul show de aventură al Antenei, realizat după formatul Nomads, se va numi „Ultimul trib” și va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro, anunță postul TV. 

„Ultimul Trib” va fi filmat în Madagascar, potrivit unui anunț al Antenei 1, care a lansat astăzi și înscrierile pentru show.  

Publicitate

În competiție se pot înscrie, indiferent de vârstă sau profesie, toate persoanele care cred că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simțurile și abilitățile. Înscrierile se pot face pe adresa http://casting.a1.ro/.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor experiențe extreme, care le vor pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru ”Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție. În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va deveni marele câștigător.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile degeaba faci o gramada de emisiuni daca 90 la suta sunt varza cu exceptia a doua sau trei care le bagi non stop vara toamna ,,primavara , trebuie sa faci cu cap , si pro are esecurile lui , dar este bine sa le judeci si cand e de rau si cand e bine , nu sa le lauzi tot timpul
  • @ marian : Show ul de la pro este destul de diferit fata de ce va fi pe Kanal și antena. De aceea cred ca va fi și programat diferit fata de celelalte doua.
  • Mie mi se pare super ok formatul , mai ales la final , atunci când ultimii 8 concurenți se lupta pentru marele premiu . In schimb , la Kanal D câștigătorul a fost ales pe pile , iar pe tot parcursul competiției concurenții au fost eliminați de către public .
  • F, depinde cum este realizat , cel de la pro ma refer . poate va face o surpriza placuta , si depinde cum le vor baga , toate trei o data sau fiecare cu zile diferite daca nu toate trei vor avea de suferit , mile aceasta emisiune nu este cu vedete in nicio tara unde se filmeaza , si are audiente fff bune , asta depinde de pro cum il realizeaza , ca altfal va fi un esec . Supravietuitorul din start a fost un esec nu mai merge cu milogeala si nici sa le lungesti , iar Sunt celebru , din cauza banilor nu sa mai facut sezonul 2 cu toate ca a fost tot timpul lider de audienta , au iest pe pierdere , asa vor pati toate , crezi ca cei de la Kanal a iesit pe plus nu cred si cred ca nici antenita ta cu Asia
  • @mile, nu prea le ai cu geografia, Madagascarul aparține de continental african, e o insulă, la nord est de Africa de Sud de unde pro a transmis live in fiecare seara.
  • Sa nu aibă inspirația sa îl pună pe Dan Negru prezentator. După mine, formatul este mult prea asemănător cu Exatlon. Kanal pleacă în continuare din pozitia de favorit.
  • Mareane, supraviețuitorul de ce nu a avut suces , pt ca nu erau vedete , de ce nu s-a făcut sezonul 2 la sunt celebru, tie nu iti plăceau probele fizice , de ce
  • Mile dar Supravietuitorul sau Sunt celebru unde sau facut oricum tot nu intelegi te asigur ca nu este o simpla emisiune si foarte bine ca nu se face cu vedetele lui peste emisiune

Trimite un comentariu