Skip to main content

Exatlonul Antenei 1 se va numi „Ultimul trib”. Unde va fi filmat

 
Exatlonul Antenei 1 se va numi „Ultimul trib”. Unde va fi filmat

Noul show de aventură al Antenei, realizat după formatul Nomads, se va numi „Ultimul trib” şi va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro, anunţă postul TV.

Publicitate

„Ultimul Trib” va fi filmat în Madagascar, potrivit unui anunţ al Antenei 1, care a lansat astăzi şi înscrierile pentru show.

În competiţie se pot înscrie, indiferent de vârstă sau profesie, toate persoanele care cred că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simţurile şi abilităţile. Înscrierile se pot face pe adresa http://casting.a1.ro/.

”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei echipe - una de vedete, una de sportivi şi una compusă din oameni obişnuiţi - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor experienţe extreme, care le vor pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câştigătoare va fi cazată într-un resort de lux şi va fi răsfăţată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenţilor le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare şi un loc în care să doarmă. În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancţionată şi va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

În plus, la finalul celor şapte zile de încercări grele, doi concurenţi vor fi nominalizaţi pentru ”Eliminare” şi se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiţie. În etapa finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenţi se vor lupta între ei şi doar unul dintre ei va deveni marele câştigător.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mareane , ma refer in tari exotice, asta stim ca nu au bani sa faca in romania si nu mai compara ninja cu alte emisiuni, ea este o simpla emisiune filmata in studio, fara vedete si nu ca exatlon sau nomads , e mult mai ieftina , ma si miram sa faca in romania , cand ei nu pot face un studion ca lumea pt talent
  • marian marian
    Mile pro fac filmarile in Polonia asa sa anuntat , lasa vrajelile de intelectual , antenist , si vrei sa sti cred ca pro a facut muuulte iesiri afara
  • dani dani
    @Mile, Pro Tv a transmis live zilnic timp de o luna din Africa de Sud cand Antena nu știa ce vedete să le mai fure din ograda. So, byee
  • Mile Mile
    Geo, pro tv nu se baga in alta tara să fac
  • geo geo
    Cica Mazare va concura si el...ori va fi invitat special intr-un episod...
  • Adi Adi
    Deci Antena copiaza si Kanal D nu doar Pro.
  • mile mile
    foarte interesant suna, fara vedete era rau, e buna combinatia asata vedete , sportivi si oameni obisnuiti, sper sa castige corect premiul si publicul sa nu aibe nimic de spus aici , doar probele sa decida , dar vom vedea daca merita urmarita ,sper sa nu lungeasca mai mult de luni si marti ,ajunge doua zile
  • mile mile
    Ar fi culmea sa aflam ca filmeaza la hotelul lui Mazare , doar PSD-istii trebuie sa se ajute intre ei .

Trimite un comentariu

sus