Skip to main content

EXCLUSIV. Emisiunea Wowbiz nu se va mai face în toamnă

 
EXCLUSIV. Emisiunea Wowbiz nu se va mai face în toamnă

WowBiz, vacanţă fără sfârşit. Emisiunea-tabloid WowBiz, prezentată de Victor Slav şi Andreea Mantea, va intra în vacanţă, iar potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, nu se va mai întoarce în această toamnă.

Publicitate

Surse au declarat pentru Paginademedia.ro că echipa a fost deja anunţată de „vacanţa prelungită” pe care o va avea emisiunea tabloid. Acestea au mai declarat că echipa care se ocupa de emisiune va continua să lucreze la Kanal D.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii postului nu au făcut nicio declaraţie.

Emisiunea Wowbiz este pe Kanal D din 2012, cu Mădălin Ionescu prezentator până în vara lui 2017, când emisiunea a intrat în vacanţă. De anul trecut, show-ul a fost prezentat de Victor Slav, alături de Andreea Mantea.

AUDIENŢE. Emisiunea Wowbiz a fost potrivit datelor pentru luna iunie peste Xtra Night Show, la nivel naţional şi în mediul urban, dar nu şi pe comercial.

Wowbiz a avut o medie de 530.000 de telespectatori, la nivel naţional, în timp ce Xtra Night Show a fost urmărit de aproape 400.000 de persoane. La oraşe, cele două emisiuni au avut cifre apropiate: 240.000, media Wowbiz, în timp ce Xtra Night Show a avut 226.000.

Pe publicul comercial, emisiunea lui Capatos s-a distanţat în faţa lui Victor Slav: 130.000, media Xtra Night Show, versus 94.000, Wowbiz (cifrele, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miriam Racord Miriam Racord
    A fost înlocuită de „Vulturii de noapte”, tot cu Slav!
  • Oana Oana
    sa dispara" wau bau " cand noi scriam ca nu are ce cauta Anca de la Exatlon in fiecare emisiune ca, Kirita si mama sa nu au ce cauta in emisiune , nimeni nu ne lua in considerare si multe alte persoane ca unu de la Strehaia sau cate certuri si mizerii au fost aduse de la Exatlon sa se certe la waw bizz pt audienta si degeaba asa ca vesnica odihna
  • Costi Costi
    @iulian700 cu plecarea Danielei nu sunt de acord pentru ca ea nu facea nimic rau, iar in noul format cat a stat ea cateva luni sa stii ca avea apariții foarte decente.În rest sunt perfect de acord cu tine
  • Costi Costi
    Pot sa aiba ei gloata de pensionari de 1 milion, daca nu fac suta de mii pe comercial sunt egali cu 0.Bravo Capatos!
  • Mile Mile
    Nu au zis ei ca sunt foarte buni
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Doamne ajuta! Daca nu s-ar mai face toate de genul asta, in frunte cu "la maruta" si "acces direct".
  • an an
    Si eu cred ca va fi Exatlon..apoi TeleNovele... Si WowBiz revine dupa Exatlon...
  • F F
    Având în vedere unde se afla celelalte productii Kanal D în audiente, Wow Biz a dus-o chiar bine în iunie. Nu mai spun de primele 5 luni ale anului, când cu ajutorul Exatlon a fost peste Capatos pe comercial. Sa vedem ce idei au cei de la Kanal D, fiindca dacă va merge Exatlon la toamna, mergea și emisinea asta. Este bine ca își diversifica oferta. Sa mai încerce și concurenta, dar sunt semne de întrebare aici.
  • iulian700 iulian700
    Antena 1 a scăpat de "Mireasă pentru fiul meu" și "Un show păcătos" pentru că erau emisuni blamate.Capatos,nu e el ușa de biserică nici acum,dar e mult mai bine pentru că nu mai e Daniela Crudu iar în noul format nu s-a mai înjurat/bătut nimeni.Și de asta au și scăzut în audiență,pentru că publicul român vrea scandal și s-au mutat la Kanal D.Probabil Kanal vrea să urmeze acestă idee și să se "cumințească".Cât despre Acces Direct,nu cred că Antena 1 scoate emisiunea așa ușor pentru că se fac anchete sociale destul de ample,poate prea ample pentru ora la care e difuzată emisiunea.
  • mile mile
    Probabil vor pune un serial turcesc de o ora , o ora jumate pe seara. Face mai multa audienta pe comercial decat WowBiz.
  • jk jk
    Presimt ca telenovelele vor fi mutate pe la 22...23,iar de la 20 celelalte emisiuni
  • nerabdatorul nerabdatorul
    Telespectatorii wow biz au totusi si ei niste nevoi culturale, nu se rezuma totul la manele si gratare. Cumva golul trebuie umplut cu ceva si tare mi-e teama ca in absenta unei emisuni TV de acelasi nivel multi vor inchide televizoarele si vor invada salile de lectura ale bibliotecilor.
  • mile mile
    messi, e simplu, fac o emisiune unde comenteaza despre exatlon , tot cu ei
  • messi messi
    Asta da veste! Tot timpul se laudau ca sunt numarul unu , dar in ultimul timp situatia s-a mai echilibrat. Nu m-as fi gandit totusi sa renunte la emisiune. Unde vor fi comentate acum evenimentele de la Exatlon?! Era potrivit pt ca incepea imediat dupa Exatlon, si se analizau intamplarile de acolo, nominalizarile, eliminarile, erau invitati fosti concurenti... Si mai ramane intrebarea ce vor pune in loc.
  • Radoo1996 Radoo1996
    Ah, si de Acces Indirect cu Simona Gherle sper sa mai scapam.

Trimite un comentariu

sus