Skip to main content

Jurnalism Paralel. Ce a scris Cabral și ce a înțeles EVZ. Un articol "Premium"

 
Jurnalism Paralel. Ce a scris Cabral și ce a înțeles EVZ. Un articol "Premium"

Jurnalism Paralel. O postare a prezentatotului Pro TV Cabral și o "interpretare" dată de Evenimentul zilei. Ce a scris vedeta Pro TV și ce a "înțeles" EVZ?

Tiltul este clar: Pro TV rămâne fără VEDETA lor! Cine se RETRAGE din televiziune după o CARIERĂ de SUCCES.

Publicitate

Răspunsul vine, parțial, din poză - cu cadru în care apare Cabral. Dar oare așa să fie?

O mostră de "jurnalism paralel".

"Cabral, vedeta Pro TV, a anunțat pe contul de socializare că se va apuca de cântat", scrie primul paragraf al "știrii". Și continuă cu interpretarea: "lucru ce ar implica retragerea sa din televiziune."

Știrea continuă:

Celebrul prezentator de la PRO TV Cabral Ibaka și-a surprins fanii printr-un mesaj postat pe Facebook. Aflat în vacanță la Anvers, vedeta a anunțat în glumă că se apucă de cântat.

„Ne-am făcut trupă: Les Imbeciles Bizzares. Ne puteți contacta pentru nunți, botezuri, cumetrii, decese și constipații”, a scris Cabral pe Facebook.

Dacă nu ai înțeles știrea EVZ, mai ai o șansă: "Citește acest articol pe evzpremium.ro". O secțiune cu sloganul: "Calitatea este cea mai bună știre!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • "Doru, asta e datoria ta să spui ,nu"
  Nu, e datoria ta sa critici "Antena 1 " cand o duce rau. Nu critica alta posturi si lauda zilnic "Antena 1". Dar cum am mai scris, tu faci parte din categoria "postaci antenisti".

  "marian", pai tu nu il stii pe "Mile" ? Cand Strunila era la "Pro TV" ne zicea cine e "papagalul" asta. Acum, ca a venit la "Antena 1" e foarte bun. Stai sa plece si Cabral la "Antena 1", sa vezi cum incepe "Mile" cu lauda. Specific categoriei "postaci antenisti".
 • Mile Cabral este un prezentator muuuuuuuuuuuuuult mai bun decat multi prezentatori de la antenuta ta le da clasa , mai bun decat urlatoarea
 • "mile", nu o mai da in diverse... Raspunde:
  Nu ne spui ca "Antena 1" are audiente de 3 ori mai mici decat "Pro TV" pe comercial ?
 • "mile", nu mai ocoli stirea: https://www.paginademedia.ro/2018/07/audiente-rudar-velenje--fcsb-prima-tv
  Nu ne spui ca "Antena 1" are audiente de 3 ori mai mici decat "Pro TV" pe comercial ?
 • Ați încercat Rise Project, Știri Curate, G4media, Digi24.ro, DOR? Cum sa fie toată presa românească clickbait?
 • @Viorele, cred că tu ai viruși, nu site'ul! Altfel cum îți explici că de la serviciu poți anula mesajul și de acasă nu?
  Cat privește evz, de când sponsorul Nuti din plescoi si ofițerul Andronic au pus mâna pe el, este plin de fake news si propaganda rusofonă. Probabil acum jubilează că șeful agenturii din Romania, preacinstitul Ghiță, a obținut azil politic în Serbia.
 • ce imi e click bait ce imi un site virusat cum e paginademedia.ro eu am renuntat sa intru de acasa cand am vazut ca este virusat. si este virusat de vro 3 ani. intru doar de la serviciu. nu e posibil sa iti apara timp de 3 ani "vrei sa primesti cele mai importante stiri paginademedia.ro" sub forma unui banner sau ce vrea el sa fie sa tot dai Nu,Mutumesc si el tot sa iti apara.. jenant!!
 • Mi-ar placea sa citesc presa din Romania, dar nu se poate. Absolut TOTUL este click bait. De zile intregi imi apar in fata ochilor titluri de genul : "Oana Lis a anuntat sfarsitul", "Drama in familia lui Mircea Badea, trebuie sa decida unde va ramane copilul", dar nu dau click, pur si simplu nu mai cad in asemenea capcane. Presa va muri din cauza click bait-ului.

Trimite un comentariu