Skip to main content

Jurnalistul Cătălin Bălan pleacă de la Digi24 după şapte ani: „Încep un drum nou, în afara presei, dar aproape de ea"

 
Jurnalistul Cătălin Bălan pleacă de la Digi24 după şapte ani: „Încep un drum nou, în afara presei, dar aproape de ea"

Cătălin Bălan, jurnalist Digi24, părăseşte staţia de ştiri după şapte ani de colaborare. Acesta şi-a anunţat demisia de la televiziunea de ştiri a grupului RCS&RDS, pe contul personal de Facebook, în această dimineaţă.

Publicitate

„Dupa 7 ani de Digi24, am depus mandatul! Cărămida pe care am pus-o la proiectul Digi24 (de cand era doar promisiune si dadeam la perete cu stoicism) sper sa fie una cat mai rezistenta!"

Cătălin Bălan a fost reporter Digi24 încă de la începuturile staţiei, unde a acoperit domeniul economic. Acesta a mai spus, printre altele, că: "Incep un drum nou, in afara presei, dar aproape de ea."

În trecut, Bălan a fost reporter la Pro TV, timp de 3 ani, între 2008 şi 2011, unde a acoperit tot sectorul economic. Ulterior, din 2011 s-a angajat la Digi24. De asemenea, anterior Pro TV, între 2007 şi 2008 a ocupat funcţia de editor la Ringier România.

Reamintim că luna trecută s-au produs mai multe mişcări în cadrul televiziunii de ştiri. Mai exact, au plecat Raluca Finţă şi Horaţiu Mihai, de pe poziţia de EOD - Editor of the Day.

Repoterul Cristina Sbîrn, care s-a ocupat de Guvern în ultimul an, a părăsit staţia tot în luna iunie şi a trecut în PR.

De asemenea, nu în ultimul rând, luna trecută postul de producător general a rămas vacant după ce Bebe Nicola a decis să renunţe la această poziţie. El a rămas în Digi 24, dar ca producător executiv.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    @Daniel Marian
    Da, și localele și stația din București crea conținut înainte de deschiderea oficială a canalului.
  • geo geo
    Numai oameni valoroși de care nu (prea) a auzit multă lume...unul și unul...
  • Daniel Marian Daniel Marian
    Cum de a lucrat la Digi 24 din 2011 când postul s-a lansat în martie...2012? Sau a emis în orb postul din 2011 și avea reporteri deja?
  • johhny bravo johhny bravo
    @Mihai ai uitat sa zici ca Doina Gradea e de vina.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @Mihai - să nu spui că Digi a trecut de partea A3/RTV...
  • Mihai Mihai
    E clar, a fost CENZURAT, FORTAT de conducerea Digi 24 sa faca jocurile puterii, au fost actiuni de INTIMIDARE constate la adresa sa, AMENINTAT sa faca ce doreste conducerea, s-a facut ABUZ DE PUTERE la adresa sa.
    Cătălin Bălan este un EROU si trebuie ajutat sa lupte in continuare impotriva psd!
  • Adi Adi
    Chiar era un baiat talentat.Mi se pare mie sau de la Digi pleaca oameni de valoare?

Trimite un comentariu

sus