Skip to main content

Jurnalistul Cătălin Bălan pleacă de la Digi24 după șapte ani: „Încep un drum nou, în afara presei, dar aproape de ea"

 
Jurnalistul Cătălin Bălan pleacă de la Digi24 după șapte ani: „Încep un drum nou, în afara presei, dar aproape de ea"

Cătălin Bălan, jurnalist Digi24, părăsește stația de știri după șapte ani de colaborare. Acesta și-a anunțat demisia de la televiziunea de știri a grupului RCS&RDS, pe contul personal de Facebook, în această dimineață. 

„Dupa 7 ani de Digi24, am depus mandatul! Cărămida pe care am pus-o la proiectul Digi24 (de cand era doar promisiune si dadeam la perete cu stoicism) sper sa fie una cat mai rezistenta!"

Publicitate

Cătălin Bălan a fost reporter Digi24 încă de la începuturile stației, unde a acoperit domeniul economic. Acesta a mai spus, printre altele, că: "Incep un drum nou, in afara presei, dar aproape de ea." 

În trecut, Bălan a fost reporter la Pro TV, timp de 3 ani, între 2008 și 2011, unde a acoperit tot sectorul economic. Ulterior, din 2011 s-a angajat la Digi24. De asemenea, anterior Pro TV, între 2007 și 2008 a ocupat funcția de editor la Ringier România. 

Reamintim că luna trecută s-au produs mai multe mișcări în cadrul televiziunii de știri. Mai exact, au plecat Raluca Fință și Horațiu Mihai, de pe poziția de EOD - Editor of the Day.

Repoterul Cristina Sbîrn, care s-a ocupat de Guvern în ultimul an, a părăsit stația tot în luna iunie și a trecut în PR. 

De asemenea, nu în ultimul rând, luna trecută postul de producător general a rămas vacant după ce Bebe Nicola a decis să renunțe la această poziție. El a rămas în Digi 24, dar ca producător executiv. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu