Skip to main content

VIDEO. Micutzu: "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld". Despre Andreea Esca, "Jos pălăria". Despre Mircea Badea?

 
VIDEO. Micutzu: "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld". Despre Andreea Esca, "Jos pălăria". Despre Mircea Badea?

VIDEO. "E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld, cu un comediant în prim-plan", a spus Cosmin Nedelcu - Micutzu, la Interviurile Paginademedia LIVE. De ce? În fragmentele video de mai jos.

Ce spune despre oamenii de televiziune? O apreciază pe Andreea Esca: "Jos pălăria. Șia făcut meseria în mod impecabil". Ce reacție a avut în legătură cu un alt nume din media, Mircea Badea, în interviul video, mai jos.

Publicitate

Un fel de Seinfeld? Mai e nevoie de încă 10 ani

Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzația că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani”, a spus Cosmin Nedelcu - Micutzu.

Ar avea succes un serial de tipul Seinfeld?

Micutzu:  „Nu, pentru că nu e o chestie veridică, nu e ceva cu care oamenii s-ar putea identifica. De exemplu, în succesul Las Fierbinți, pe lângă faptul că sunt niște actori deosebiți și scenariul a fost de excepție, a contat faptul că oamenii au reușit să se identifice cu ce se întâmplă acolo și cu viața la sat și așa mai departe.

Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzația că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani. Abia atunci cred că putem să ne gândim la un serial de genul ăsta.

VIDEO 1. Cosmin Nedelcu - Micutzu, despre un serial gen Seinfeld

Despre Andreea Esca: "Și-a făcut meseria în mod impecabil. Jos pălăria!"

Aprecieri pentru Andreea Esca de la Micutzu: "Jos pălăria!"

Cosmin Nedelcu, Micutzu, la Interviurile Paginademedia LIVE:

„Andreea Esca mi se pare un om senzațional care a rămas și va rămâne în memoria românilor ca un om senzațional. A făcut foarte multe chestii cu multă eleganță și și-a făcut meseria în mod impecabil. Omul acela a reușit să fie constant ani de zile.

Eu nu cred că mai există un alt român care să rămână constant, la același nivel. Asta mi se pare o performanță, jos pălăria.”

Alți oameni din media pe care îi apreciază? "Andi Moisescu e unul dintre ei", a spus Micutzu. "Mai sunt și alții, dar nu vreau să dezavantajez pe nimeni", a continuat.

Mircea Badea?

„O să mă abțin. Nu aș vrea să mă pornesc”

VIDEO 2. Cosmin Nedelcu - Micutzu, despre Andreea Esca. Despre Badea: "Pas!"

Vezi înregistrarea integrală a interviului cu Micutzu - Cosmin Nedelcu, AICI

 

Citește și:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Normal ca se abtine la Mircea Badea. Banii vin de la trustul Intact, iar in ceea ce o priveste pe madam Esca și pe Moisescu e la moda sa fii cu pro tv si sa muști mâna care te hrănește.
  • Ce inseamna "ca Seinfeld"? Seinfeld nu a avut succes pentru ca este el un stand-up comediant. Serialul a fost cu totul altceva si intamplator Jerry Seinfeld s-a priceput si la asta. Este important de stiut ca personajele unui sit-com sunt diferite de stand-up, altfel va iesi o chestie ieftina pe care Bendeac o face mai bine.
  • Ba s-ar putea să fie momentul pentru că există câțiva comedianți de stand-up foarte buni, Cosmin Nedelcu fiind unul din ei, dar niciunul nu trebuie să fie în prim plan.

    Costel, Teohari, Micutzu, Vio(rel Dragu), Bordea și alții ar putea să își unească forțele pentru un (nou) serial de comedie făcut în România.
  • Ohoho sa faci un Seinfeld nu e bre cum ai face clatite. Seinfeld e unic ca serial iar actorii au fost perfecti de-aia nici n-au mai avut succes pe urma. Iar scenariul, poantele, aluziile pentru cine stie viata americana, au multe dedesubturi fine, nu e numai despre 4 prieteni care n-au noroc in relatii sau sunt imaturi. Deci mai subtire cu Seinfeld wannabe.
    Sunt acuzatii grave ceva? Limbaj jignitor? :)))

Trimite un comentariu