Skip to main content

Mihai Gâdea, proces câştigat cu Fiscul, după ce a i-a pus poprire pe conturi. Decizia nu e definitivă

 
Mihai Gadea
Mihai Gadea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a pierdut procesul deschis realizatorului TV, Mihai Gâdea. Despre ce proces este vorba? Pentru că Mihai Gâdea luase un împrumut de la Dan Voiculescu, ANAF cerea "vărsarea" datoriei realizatorului TV în contul prejudiciului pe care patronul Intact îl are de plătit în dosarul ICA.

Publicitate

De ce a câştigat Gâdea?

Pe scurt, avocaţii realizatorului Sinteza zilei au explicat că Gădea a plătit integral datoria către proprietarul staţiei (aproximativ 170.000 de euro, la cursul de azi). Ca urmare, solicitarea Fiscului e neîntemeiată.

În termeni mai tehnici:

ANAF a cerut, în poces, validarea popririi conturilor bancare, măsură luată în procedura de recuperare a prejudiciului de 60 de milioane de euro din dosarul ICA-Dan Voiculescu, notează Ziare.com.

Judecatoria Sectorului 3 a desfiinţat poprirea pusă de inspectorii Fiscului. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel, notează sursa citată.

Fiscul voia să pună poprire pe conturile realizatorului TV, deoarece în declaraţiile de avere date de Dan Voiculescu, în perioada în care era parlamentar, apărea un împrumut acordat în nume personal lui Gâdea. Valoarea acestuia: 785.000 de lei.

La ultimul termen de judecată, avocatul lui Mihai Gâdea a explicat că datoria a fost stinsă încă din mai 2014 (înaintea deciziei de condamnare în cazul ICA-Dan Voiculescu) şi că solicitarea Fiscului ar trebui respinsă ca neîntemeiată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    Cand va avea si iRealitateaTV un proces cu fiscul? Aia cand vor da un ban la stat. Ce-i cu balaria aia in functiune? Stiu ca in insolventa nu se poate sta toata viata. De ce nu le declara judecatorii falimentul?

Trimite un comentariu

sus