Skip to main content

Noua emisiune prezentată de Cătălin Cazacu, fost Exatlon, va debuta la Kanal D, în locul WowBiz. „Este prima emisiune pe care o prezint şi e firesc să am emoţii”

 
Noua emisiune prezentată de Cătălin Cazacu, fost Exatlon, va debuta la Kanal D, în locul WowBiz. „Este prima emisiune pe care o prezint şi e firesc să am emoţii”

Când WowBiz pleacă în vacanţă, intră „Cash Taxi" în scenă. Kanal D a programat noua emisiune prezentată de Catalin Cazacu de la Exatlon, din 30 iulie, în fiecare seară de luni pana vineri, de la ora 22:30, potrivit unui anunţ al postului.

Publicitate

Cătălin Cazacu: „Este o emisiune plina de umor , cu oameni care aleg sa se distreze, sa castige bani si sa ajunga la destinatie alaturi de mine. Le voi pune intrebari interesante, care ii vor antrena, cu siguranta, si pe telespectatori", spune Catalin Cazacu. Acesta asteapta cu nerabdare difuzarea emisiunii si feedback-ul publicului si mentioneaza ca filmarile i-au oferit o bucurie imensa, aceea a intalnirii cu oameni frumosi si povestile lor.

„Cash Taxi este prima emisiune pe care o prezint si e firesc sa am emotii. Toti cei care m-au urmarit cinci luni alergand prin noroaie la <Exatlon> ma vor vedea acum facand cu totul altceva, dar eu raman acelasi. Sunt dedicat suta la suta acestui show, iar intalnirea cu toti cei care aleg sa urce in taxi este pentru mine o bucurie continua", a mai adăugat Cazacu.

„Cash Taxi" (Cash Cab - titlu original) este un quiz show, după un format internaţional.

Cazacu va intra in pielea unui taximetrist care isi va rasplati clientii cu bani, daca acestia ii vor raspunde corect unei serii de intrebari. Pasagerii sunt oameni obisnuiti care urca in taxi. Ei vor decide pe loc daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ian ian
    Sa fim seriosi, cat de distrus sa fii sa vezi in reluare telenovela Fructul oprit...Cazacu e destept, arata bine, vorbeste corect romaneste... merita un format mai consistent. Dar de vara e bun si asta, e viu si in niciun caz fake. Sigur va fi peste nivelul Kanal D.
  • Iuli Iuli
    Alta emisiune fake 100% by Kanal D.
  • Mile Mile
    Emisiune bună, dar greu cu fructul oprit

Trimite un comentariu

sus