Skip to main content

Prima TV aduce un nou serial italian

 
Prima TV aduce un nou serial italian

Prima TV va difuza, de săptămâna viitoare, un serial italian care are acțiunea plasată la începutul secolului trecut. Orgolii va fi lansat luni, 16 iulie, de la ora 16:00 și difuzat în fiecare zi de luni până vineri. 

Povestea se desfășoară la începutul anilor 1900, când două familii sunt divizate de convențiile sociale, dar unite prin sentimente. Pe de o parte se află familia de marchizi Obrofari, exponenți ai clasei nobile, proprietarii unei bănci și a unor imense proprietăți. Pe de altă parte se găsește familia Pironi, cu origini umile, dar care prin muncă și integritate morală caută să își recapete demnitatea.

Publicitate

Acțiunea începe când marchiza Anna este obligată de părinții ei să se mărite cu contele Herman Ludovici pentru a salva din punct de vedere financiar familia.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • imi place prima tv
  sper sa se trezeasca patronul lor si sa faca emisiuni mai multe, mai bune...ce marfa era prima in ultimul an de tutela a germanilor si in primul dupa ce a venit burci......
 • Nou serial?
  A fost făcut la începutul anilor 2000 în Italia, primul Kolossal italienesc şi... a fost difuzat deja de TVR2 acum vreo 10 ani.
  Este foarte frumos şi bine făcut, merită văzut!
 • In sfarsit o stire si despre Prima TV ! Cand credeam ca nu mai aveti ochi pt alte televiziuni, in afara celor 3 mari...
  Oare de ce nu ati scris nimic despre faptul ca de cateva luni bune, Focus 14 a fost inlocuit cu filme romanesti? Si ca prezentatoarea Focus 14 a trecut la rubrica Sport de la Focus 18? Si ca Focus Magazin, nu stiu unde, dar a disparut de un timp? Si ca Focus 18 a devenit mai scurt cu o jumatate de ora decat era inainte?
  Apropo, stie cineva ce s-a intamplat cu Focus Magazin?

Trimite un comentariu