Skip to main content

Pro TV are în producție un nou serial: Vlad, un „Contele de Monte-Cristo” modern

 
Pro TV are în producție un nou serial: Vlad, un „Contele de Monte-Cristo” modern

Pro TV pregătește un nou serial TV, Vlad, o co-producție cu echipa internațională de ficțiune de la CME, care va aduce la viață interpretarea modernă a poveștii contelui de Monte Cristo, anunță postul.

Publicitate

Vlad este un thriller depre trădare, răzbunare și puterea de a te reinventa, cu un scenariu puternic care spune povestea lui Adrian, un tânăr aruncat în închisoare după ce prietenii cei mai buni împreună cu viitoarea soție îi înscenează un jaf în urma căruia mor oameni. În închisoare, după niște experiențe traumatizante și cu ajutorul unui personaj cheie, Adrian găsește puterea de a-și schimba identitatea și devine Vlad. După ce evadează din închisoare, Vlad revine în viața celor ce l-au trădat pentru a-și face dreptate, însă lucurile nu sunt atât de simple pe cât credea el, spun reprezentanții postului despre noua producție.

Aleksandras Cesnavicius, directorul general Pro TV:

„La Pro TV avem toate resursele necesare pentru a produce seriale TV la cele mai înalte standarde. Acum ne implicăm într-o nouă provocare pentru a portretiza povestea complexă a lui Vlad, tocmai de aceea am am strâns o echipă formată din cei mai buni profesioniști din industrie. Sunt foarte fericit că vom continua tradiția noastră de a produce seriale locale și că, setând astfel noi standarde.” 

Vlad este regizat de Jesus del Cerro, regizor premiat la nivel internațional și național, care a mai semnat filme românești precum: Naşa, Hawaii, S-a furat mireasa, Mamaia, HO HO HO.

Jesus del Cerro a declarat:

„Vlad este un serial TV pe care România îl așteaptă! O poveste locală care va fi realizată la cele mai înalte standarde cinematografice internaționale și care va demonstra că un serial extraordinar nu se produce numai la Holywood! Vlad este un thriller filmat în regim de film, care împletește răzbunarea, acțiunea și o poveste puternică de dragoste. Avem locații de filmare extraordinare, un casting excepțional, un scenariu care te ține cu sufletul la gură și cea mai bună echipă din cinematografie care va crea o poveste modernă, unică și puternică.”

FOTO. Filmări serialul Vlad

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu