Skip to main content

Producătoarea Grey’s Anatomy și Scandal anunță opt proiecte noi pentru Netflix

 
Producătoarea Grey’s Anatomy și Scandal anunță opt proiecte noi pentru Netflix

Netflix și Shondaland, companie ce poartă numele producătoarei Shonda Rhimes,  au anunțat primele proiecte care vor fi dezvoltate pentru platforma video on demand. 

Shonda Rhimes se află în spatele unor titluri de succes precum “Grey’s Anatomy,” “Scandal,” “How to Get Away with Murder”, “Private Practice", “For The People” și “Station 19”

Publicitate

„Ne-am dorit ca noul Shondaland să fie un loc în care să putem diversifica poveștile pe care le spunem, unde colegii noștri pot să evolua creativ, și unde noi, ca echipă, să venim la birou plini de entuziasm”, a declarat Rhimes. „Ted, Cindy și toată echipa Netflix sunt partenerii ideali pentru a face lucrurile să se întâmple. Acesta este Shondaland 2.0.”

Proiectele viitoare includ următoarele titluri (toate se află în lucru):

Un proiect Shonda Rhimes

Noul proiect este bazat pe un articol din New York Magazine - How Anna Delvey Tricked New York’s Party People, care este scris de Jessica Pressler. Manhattan își face o prietenă ca nimeni alta. Dar este ea o adevărată expresie a visului american sau este o simplă impostoare?
*Shonda Rhimes (EP) va fi creatoarea serialului.

Un proiect Bridgerton

Bazat pe seria scrisă de Julia Quinn, proiectul aduce în prim-plan povești din înalta societate a Londrei din secolul 19, văzute prin ochii celor din cunoscuta familie Bridgerton.
*Chris Van Dusen, producătorul serialului Scandal, va adapta și produce serialul.

The Warmth of Other Suns

Bazat pe cartea cu același nume, scrisă de Isabel Wilkerson (câștigătoare a premului Pulitzer), serialul urmărește migrația de zeci de ani a afro-americanilor care părăsesc Jim Crow South în căutarea unei vieți mai bune, între anii 1916 și 1970.
*Anna Deavere Smith - câștigătoarea medaliei National Humanities, a premiului MacArthur Genius Grant și dubla câștigătoare a premiului Drama Desk - va fi producătorul executiv.

Pico & Sepulveda

Cu acțiunea stabilită în 1840, în Mexic, serialul urmărește finalul unei ere idilice, când forțele armate americane încearcă să își revendice zona.
*Scriitoarea Janet Leahy, câștigătoare a premiului Emmy, va fi producătorul executiv.

Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change

Netflix și Shondaland au achiziționat drepturile de imagine pentru memoriile lui Ellen Pao, în care autoarea povestește despre viață și carieră, dar și despre procesul pe care l-a intentat fostului ei angajator, eveniment care a fost intens mediatizat și care a condus la mișcarea Time’s Up.

The Residence

Netflix și Shondaland au câștigat drepturile de imagine pentru renumita carte de non-ficțiune scrisă de Kate Andersen Brower - The Residence: Inside the Private World of the White House. Cartea oferă informații reale din interiorul Casei Albe și prezintă viața rezidenților într-una dintre cele mai renumite case din istorie.

Sunshine Scouts

În acest serial de comedie cu umor negru, niște adolescente aflate într-o tabară sunt nevoite să își testeze abilitățile de supraviețuire, după ce scapă de un dezastru apocaliptic.
*Scriitoarea și actrița Jill Alexander (Co-EP) va crea acest serial.

Hot Chocolate Nutcracker

Un documentar este despre culisele spectacolului de balet realizat de Debbie Allen Dance Academy, o reinterpretare a Spărgătorului de Nuci, care aduce povestea clasică în era contemporană, cu ajutorul unei distribuții de toate vârstele.
*Oliver Bokelberg (DP/Director Scandal) va fi directorul de imagine și producătorul documentarului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu