Skip to main content

S-a stins Marius Ancuţa, comentator de snooker de la Eurosport

 
S-a stins Marius Ancuţa, comentator de snooker de la Eurosport

A murit Marius Ancuţa, omul care, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul Eurosport, scrie Adevărul. Ar fi împlinit 51 de ani pe 1 august.

Publicitate

Ancuţa a fost şi announcer la gala de la Bucureşti care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog. A fost căsătorit cu vedeta de televiziune şi radio Raluca Moianu.

Vestea tristă a fost împărtăşită de Eurosport pe pagina sa de Facebook:

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă.

Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! - Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

---

Discovery şi Eurosport România îşi exprimă profundul regret pentru pierderea celui care ne-a făcut să îndrăgim un sport aşa cum nu vom mai putea vreodată. Îţi mulţumim, ţie „Mare Amator” pentru tot! Suntem alături de familie şi de cei dragi în aceste momente grele.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Între timp și Romulus Maier de la grupul editorial Agora (Gazeta de Informatică, IT Trends, Byblos, PC Magazine, Net Report etc.)

Trimite un comentariu

sus