Skip to main content

S-a stins Marius Ancuța, comentator de snooker de la Eurosport

 
S-a stins Marius Ancuța, comentator de snooker de la Eurosport

A murit Marius Ancuţa, omul care, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul Eurosport, scrie Adevărul. Ar fi împlinit 51 de ani pe 1 august.

Publicitate

Ancuţa a fost şi announcer la gala de la Bucureşti care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog. A fost căsătorit cu vedeta de televiziune şi radio Raluca Moianu.

Vestea tristă a fost împărtăşită de Eurosport pe pagina sa de Facebook: 

„Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter! - Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

---

Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea celui care ne-a făcut să îndrăgim un sport așa cum nu vom mai putea vreodată. Îți mulțumim, ție „Mare Amator” pentru tot! Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente grele.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu