Skip to main content

SHARED NEWS. Republica: „Poate îi cereți acum iertare și lui Călin. Haideți la înmormântare, doamnă prim-ministru!"

 
SHARED NEWS. Republica: „Poate îi cereți acum iertare și lui Călin. Haideți la înmormântare, doamnă prim-ministru!"
Sursă foto | Republica.ro

SHARED NEWS. Republica.ro a publicat cel mai distribuit text, pe Facebook, de pe un site de știri. Peste 18.000 de distribuiri pentru materialul postat zilele trecute și semnat de Răzvan Prepeliță, ziarist al Gazetei Sporturilor, în care vorbește despre moartea tragică a tânărului Călin Farcaș.

Publicitate

Bărbatul de 29 de ani aștepta un transplant de plămâni pe care nu l-a primit, deși avea banii necesari operației.

Ziaristul a scris despre politicieni și responsabilitatea pe care ar trebui să și-o asume cei aflați la guvernare în urma morții tânărului din Brașov.

„Programul de guvernare, invocat de Liviu Dragnea ca literă de Evanghelie, nu are stipulat un lucru banal: dreptul la viață al unui cetățean român.”

De asemenea a subliniat că politicienii români nu conștientizează lucrul care s-a întâmplat și mai mulți că mai mulți tineri ar putea ajunge în respectiva situație pentru că “politicienilor români de azi nu le pasă.”

„Niciunul dintre cei aflați la guvernare nu se va simți cu musca pe căciulă, ori pe coafură sau pe mustață, după moartea acestui tânăr. Haideți la înmormântare, doamnă prim-ministru!”

Aproape 18.000 de distribuiri a adunat materialul publicat de Republica.

Următoarea știre populară pe Facebook vine de pe Digi24.ro. O opinie pe subiectul modificării Codului Penal. 

"Corupții ies din pușcării, intră procurorii și jurnaliștii. Două zile. Atât a trebuit Comisiei speciale conduse de ex-ministrul „Altă întrebare” Florin Iordache să dezbată 237 de propuneri de modificare a Codului penal."

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. republica.ro,”Poate îi cereți acum iertare și lui Călin, nu doar „miilor de români care stau în pușcărie”, de Răzvan Prepeliță

  - 18.221 likes & shares;

2. digi24.ro,”Corupții ies din pușcării, intră procurorii și jurnaliștii”, de Andreea Nicolae

- 3.902 likes & shares;

3. digi24.ro,”Un primar a scăzut toate salariile cu 20%, ca să nu blocheze proiectele europene”

- 1.385 likes & shares;

4. ziare.com,”Gest incalificabil in Parlament cand s-a cerut un moment de reculegere pentru tanarul caruia statul i-a refuzat dreptul la viata”, de Alexandra Sandu

- 434 likes & shares;

5. republica.ro,”Am întrebat un IT-ist de top de ce și-a luat familia și a plecat în Germania la un job mai prost plătit decât în România. Un mic experiment pe LinkedIn printre „contactele mele profesionale”, de Sebastian Burduja 

- 328 likes & shares.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu