Skip to main content

TVR 1 spunea Povestea Cerbului, cu fiica lui Mădălin Voicu prezentatoare. Serie de emisiuni despre ediţiile precedente ale emisiunii

 
Ioana Voicu
Ioana Voicu

TVR 1 lansează, începând de astăzi, Povestea Cerbului, o emisiune de jumătate de oră în care va fi prezentată povestea ediţiilor precedente ale festivalului, de la prima ediţie din 1968, la cea mai recentă, din 2009.

Publicitate

Emisiunea, prezentată de Ioana Voicu - fiica lui Mădălin Voicu -, va fi zilnic, din 30 iulie, de luni până joi, la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR Moldova şi pe TVR Internaţional, de la 23.50.

Seria de emisiuni va fi un "remember" al tuturor ediţiilor Cerbul de Aur, Povestea curgând de la cea mai recentă ediţie - cea din 2009, până la prima ediţie - cea din 1968.

Tot zilnic, de luni până joi, TVR va difuza cinci minute cu „Vocile Cerbului de Aur”. De la orele 9.55, 13.55 şi 19.55, filler-ul „Vocile Cerbului de Aur” va anunţa „Povestea Cerbului”. Cele mai tari refrene din recitalurile celor 17 ediţii de poveste se aud şi se văd la „Vocile Cerbului de Aur”, la TVR 1 şi TVR Moldova şi de la 20.55 la TVR Internaţional.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009.

De-a lungul anilor, festivalul a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    Poate in visele tale, "mile"... Din start pierdea, ca il punea pe Negru prezentator.
  • mile mile
    Dorule, daca era la antena ar fi maturat cu toti la audienta, organizare si spectacol. S-ar fi uitat toti romanii de la mic la mare. Dar asa, pe cine intereseaza?
  • Doru Doru
    "mile", "daca era la antena 1" nu se uita nimeni.
  • mile mile
    De parca ar interesa pe cineva istoria cerbului sau cerbu de anu' asta. Bani aruncati. Dar daca era la antena 1....eeeeeeee.....alta treaba.
  • Mihai Mihai
    După ce a spus că la una dintre ediții a fost și un moment de folclor, fata asta s-a trezit zicând „Hop ș-așa!”. Cam prostănacă ...
  • Silvia Silvia
    @Titi
    In principiu sunt de acord cu tine, dar Albania nu este un exemplu potrivit. Cel mai vechi festival din Europa este Sanremo, pe locul 2 ca vechime este Eurovisionul, iar pe locul 3 este Festivali i Kenges din Albania, care in decembrie 2017 a avut a 56 editie. Acest festival este foarte apreciat, are orchestra live si in fiecare an da reprezentantul Albaniei la Eurovision. TVR mai are de evoluat pana sa se poata asocia cu televiziunea din Albania.
  • Titi Titi
    Incearca sa resusciteze vremurile apuse, uita un singur lucru TVR, pe vremea cand era transmis acest festival exista o singura televiziune... iar partea a 2a sa inceteze TVR sa-se asocieze cu BBC ul poate cu televiziunea nationala din Albania, pentru ca e la acelas nivel!
  • Coco Coco
    A fost aleasa deoarece are pircing în limba....hahaha....la cat e de urata asta-I mai lipsea....nu ne mai revenim niciodată. Mai bn prezenta Mădălin hahaha....nu are nici sare nici piper...e ca un pai uscat dus de vânt hahaha
  • Silvia Silvia
    Ha Ha se pare ca multora nu le plac aceste odrasle cu parinti influenti. Va spun cu sinceritate ca daca as fi in locul lor, as profita de relatiile parintilor, apoi as intra in acea arhiva a TVR si nu as mai iesi o luna. As scotoci pe acolo si as gasi material pentru 50 de emisiuni. Le acuz pe aceste tinere ca nu au cu adevarat pasiune pentru meseria lor. Vor doar sa se vada la televizor.
  • Paco Paco
    Ioana Voicu si Sonia Argint Ionescu nu-s nici frumoase, nici inteligente. Au facut praf finala Eurovision Romania pt ca s-a vazut ca-s nepregatite si nu au ceva ce se cere in acest domeniu: spontaneitate. Ori, asta vine dintr-o cunoastere profunda a fenomenului muzical, show-biz etc. In realitate, fatucile astea sunt niste prompteriste netalentate, care n-au nicio legatura cu ideea de festival. Prima face o emisiune arida, cu zero audienta (pe verificate), a doua taie morcovi si mesteca guma prin pastilute video, chipurile, de sanatate. Din pacate, oricat de mult ar evolua piata, concurenta si oricate talente ar aparea in domeniu, pe Ioana si pe Sonia nu le va da nimeni jos de pe soclu cat timp Cristian Zgabercea, penal la propriu si la figurat, amic cu tati Madalin Voicu si prieten cu Horatiu "Argint Ionescu" (tip cu vreo 14 ani mai in varsta decat nevasta-sa), va decide in TVR.
  • Silvia Silvia
    Partea buna este ca exista o karma pentru acesti copii cu pile. Ei se bazeaza pe faptul ca au "microbul" televiziunii in sange, mostenit de la parinti. De fapt nu au nimic, sunt doar niste inadaptati, nu fac fata intr-o concurenta reala.
  • Mircea Mircea
    Greata! ***
  • karina karina
    @livia pila, toata romaina e plina de generatia de neo-securisti, fiii si fiicele alora care n-au fost lustrati cind trebuia. Iti bati gura de pomana, legea lustratiei trebuai data la timpul ei, degeaba vii acum si zici de penalii din TVR. In primul rind, de incapabilii din TVR ar trebui sa ne fie frica, de toate pilele aduse de "duamna", toti "decazutii" din protv care nu si-au mai gasit nimic pe nicaieri si care ii pupa mina acum ca sint iar la masa de sedinte si nu mai tipa nimeni la ei de incapabili ce sint...
  • Silvia Silvia
    Nu stiu de ce nu-mi place aceasta fata. Este adevarat ca a fost angajata pe pile, dar parca se multumeste cu atat. Are oportunitati, poate sa evolueze, dar se multumeste sa fie cititoare de prompter. Unii oameni nu stiu sa valorifice sansele pe care le au. Cristina Topescu la fel, nu a avut succes fara prompter, o pisicoasa fara carisma.
  • johhny bravo johhny bravo
    Livia, cand era Irina Radu ziceai ca mai rau nu se poate, sa plece, ca e mama tuturor relelor. Uite ca a plecat si te lamentezi in continuare.
    Pdm, vedeti ca e penibila lista "vedetelor" cerbului, kenny rogers, sheryl crow de doua ori. Mai puneti cativa la dubla, poate mai iese un rand in plus pe langa "si multi altii" (oricine or fi aia).

Trimite un comentariu

sus