Skip to main content

TVR va transmite o nouă ediţie de Mamaia Copiilor. Diana Dumitrescu va prezenta festivalul

 
TVR va transmite o nouă ediţie de Mamaia Copiilor. Diana Dumitrescu va prezenta festivalul

Festivalul de muzică pentru copii şi adolescenţi, Mamaia Copiilor va fi transmis de TVR între 10 şi 13 iulie 2018.

Publicitate

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” a ajuns la ediţia a XVIII-a şi va avea loc în Piaţeta Cazino Mamaia. Conform unui comunicat, anul acesta s-au înscris peste 150 de copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 4 şi 17 ani. Evenimentul va fi prezentat de actriţa Diana Dumitrescu.

„Este o plăcere şi o onoare să mă aflu alături de atâţia copii talentaţi. Eu sunt din Constanţa şi îmi amintesc că la vârsta lor nu am ratat nicio ediţie a Festivalului de la Mamaia. Mă bucuram de spectacol şi îmi doream să urc pe scenă. Acum mă voi afla alături de tinerii artişti şi voi vedea cum visul lor devine realitate”, a spus Diana Dumitrescu.

Cum va arăta programul festivalului

Secţiunile de interpretare şi de creaţie vor avea loc în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri (10, 11, 12 şi 13 iulie 2018), de la ora 20.00 (partea I) şi de la orele 21.00 şi 22.00 (partea a II-a şi, respectiv, partea a III-a). Sâmbătă, 14 iulie, iubitorii muzicii pop îi vor putea aplauda pe câştigătorii de anul acesta în cadrul Galei Laureaţilor, începând cu ora 20.00 (partea I) şi de la ora 21.00 (partea a II-a).

Festivalul va fi transmis simultan pe TVR 2, TVR Internaţional şi TVR Moldova. Primele două seri de concurs (10 şi 11 iulie) şi o parte din festival de pe 11 şi 12 iulie de la ora 16:00 vor fi transmise la TVR HD.

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor a fost iniţiat de compozitorii Aurel Manolache şi Dumitru Lupu în anul 2001, cu scopul de a promova creaţiile muzicale ale copiilor şi adolescenţilor din România.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Realite Realite
    FESTIVALUL MAMAIA era in primul rand pentru seniori. Pentru prima linie a muzicii. Festivaluri pentru copii mai erau si nu trebuiau sa anuleze baza, ce era. Festival pentru copii se putea face si altfel.
  • TVRistu TVRistu
    Strugurele de Aur dacă nu mă înșel este de obicei toamna
  • Steven Steven
    Acest gen de festivaluri nu sunt decat fabrici de facut bani pentru ca fiecare copil cotizeaza o taxa de participare!
  • livia pila livia pila
    Se va relua el si Festivalul de la Mamaia daca mai ramine mult Zgabercea in libertate. Nu spun mai mult fiindcă sigur mă cenzurează Petrișor Obae.
  • Buratino77 Buratino77
    Respectivul Strugurele de Aur,Cantarea Romaniei,Cenaclul Flacara ca mai e loc de parandaraturi.
  • Crispo Crispo
    Sper să revină și Festivalul național de Muzică Ușoară - Mamaia, poate de la anul...

Trimite un comentariu

sus