Skip to main content

TVR va transmite o nouă ediție de Mamaia Copiilor. Diana Dumitrescu va prezenta festivalul

 
TVR va transmite o nouă ediție de Mamaia Copiilor. Diana Dumitrescu va prezenta festivalul

Festivalul de muzică pentru copii și adolescenți, Mamaia Copiilor va fi transmis de TVR între 10 și 13 iulie 2018.

Publicitate

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” a ajuns la ediția a XVIII-a și va avea loc în Piațeta Cazino Mamaia. Conform unui comunicat, anul acesta s-au înscris peste 150 de copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 4 și 17 ani. Evenimentul va fi prezentat de actrița Diana Dumitrescu.

„Este o plăcere și o onoare să mă aflu alături de atâția copii talentați. Eu sunt din Constanța și îmi amintesc că la vârsta lor nu am ratat nicio ediție a Festivalului de la Mamaia. Mă bucuram de spectacol și îmi doream să urc pe scenă. Acum mă voi afla alături de tinerii artiști și voi vedea cum visul lor devine realitate”, a spus Diana Dumitrescu.

Cum va arăta programul festivalului

Secţiunile de interpretare şi de creaţie vor avea loc în zilele de marți, miercuri, joi și vineri (10, 11, 12 și 13 iulie 2018), de la ora 20.00 (partea I) şi de la orele 21.00 și 22.00 (partea a II-a și, respectiv, partea a III-a). Sâmbătă, 14 iulie, iubitorii muzicii pop îi vor putea aplauda pe câştigătorii de anul acesta în cadrul Galei Laureaţilor, începând cu ora 20.00 (partea I) şi de la ora 21.00 (partea a II-a).

Festivalul va fi transmis simultan pe TVR 2, TVR Internațional și TVR Moldova. Primele două seri de concurs (10 şi 11 iulie) și o parte din festival de pe 11 și 12 iulie de la ora 16:00 vor fi transmise la TVR HD.

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor a fost inițiat de compozitorii Aurel Manolache şi Dumitru Lupu în anul 2001, cu scopul de a promova creațiile muzicale ale copiilor și adolescenților din România.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu