Skip to main content

VIDEO. Oferte noi, campanii noi. Telekom şi-a lansat oferta de vară, la pachet cu două spoturi

 
VIDEO. Oferte noi, campanii noi. Telekom şi-a lansat oferta de vară, la pachet cu două spoturi

Telekom şi-a lansat oferta de vară împreună cu două spoturi publicitare care vor rula pe TV până la începutul toamnei. Noua campania a fost prezentată, în cadrul unei conferinţe de presă.

Publicitate

Spoturile sunt semnate de agenţia Leo Burnett. Acestea fac parte din campania de repoziţionare #Netliberare, lansată de Telekom în primăvara anului 2017.

Potrivit reprezentanţilor companiei, prin campania anunţată ieri, Telekom îşi menţine poziţionarea care pune în centru internetul şi date pentru targetul millennials. De asemenea, promovează serviciile de internet 4G nelimitat şi oferta de televiziune.

František Mala, Director Executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, Telekom Romania:

"Noua ofertă Telekom lansată astăzi subliniază încă o dată angajamentul faţă de viziunea #Netliberare, care înseamnă să le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc, oferte simple şi atractive, cu mai puţine restricţii."

Noua campanie Telekom va rula până la finalul verii, mai exact între 4 iulie respectiv 31 august 2018.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Astia de la telekom nu au inteles nimic. Iar baga bani in publicitate si retelele le sunt praf si pulbere. Au cateva retele de fibra si in rest ADSL. Scot canale tv la greu si isi bat joc de abonati prelungindule contractele abuzim. Si-au schimbat actionarii, dar naravul ba.
  • Am vazut oferta lor de 15 euro cu tel mobil internet nelimitat + tv + internet fix - si chiar mi se pare ok...

Trimite un comentariu

sus