Skip to main content

Bundesliga se vede la Digi Sport și Telekom Sport, în următoarele trei sezoane

 
Bundesliga se vede la Digi Sport și Telekom Sport, în următoarele trei sezoane

Telekom Sport și Digi Sport vo transmite meciurile din campionatul Germaniei, Bundesliga, pentru perioada 2018 - 2021, potrivit unui anunț al celor două posturi de televiziune. Primele partide sunt programate în acest weekend.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele acestor competiții. 

Publicitate

Anunțul celor două televiziuni vine după ce și săptămâna trecută acestea au achiziționat drepturile pentru campionatele Spaniei și Italiei, tot pentru perioada 2018 - 2021. 

Meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână sunt urmatoarele:

 • Bayern Munchen – Hoffenheim, vineri, 24.08, ora 21:30, Telekom Sport 3 și Digi Sport 2
 • Wolfsburg – Schalke, sambata, 25.08, ora 16:30, Telekom Sport 2 și Digi Sport 2
 • Werder Bremen - Hannover 96, sâmbătă pe Digi Sport 4 la ora 16:30
 • Mainz – Stuttgart, duminica, 26.08, ora 16:30, Telekom Sport 4 și Digi Sport 2
 • Borussia Dortmund – Leipzig, duminica, 26.08,ora 19:00, Telekom Sport 2 și Digi Sport 2
   

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • In toate tarile dezvoltate continutul premium se plateste, dar Romania fiind o tara cu multi asistati sociali, ar fi mare taraboi daca operatorii ar cere bani pentru canalele de sport.
 • Nu stiu de ce toata lumea insista pe faptul ca noi vedem fotbal fara sa platim in plus. Ce vi se pare anormal in faptul asta? De asta exista televiziuni sportive, sa prezinte sport. Asa fiecare televiziune poate prezinte ceva care ii costa si ce ar trebui sa platim in plus pentru fiecare. Aceste televiziuni fac parte din grila de programe al operatorilor cu acelasi nume, daca ei ar cere bani in plus pentru canalele lor si jumatate din utilizatori nu le-ar dori atunci unde ar mai fi prezente aceste canale? Hai sa nu mai fim asa de grijulii ca nu au ei bani sa ne ofere noua fotbal ca nu cred ca asta e problema. Problema se pare ca tot la noi este, am vazut in mai multe locuri discutandu-se ca ne ofera noua mult fotbal fara nimic in plus si practic le cerem noi sa ne puna acolo o taxa in plus pentru canalele astea, exact cum se intampla in multe domenii in tara asta de merge asa. Se vede ca suntem invatati cu putin si daca cineva ne ofera ceva suntem obisnuiti sa platim pentru acel ceva in plus.
 • Sa intelegem ca Telekom Sport a cumparat mai multe optiuni.
  Ori ca DigiSport nu are loc in program pentru toate meciurile - de exemplu Bayern Munchen – Hoffenheim nu se vede in reteaua [email protected], in aceasta seara.
 • Ni stiu ce s-ar face amatorii de sport fara Telekom si Digi.Ma mir ca nu baga si taxa suplimentara pentru canalele de sport.Nici in Bulgaria nu mai vezi la liber Liga Campionilor.Noi suntem norocosi!

Trimite un comentariu