Skip to main content

"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea, refuzată acum patru ani de publisherul Viva de atunci

 
"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea, refuzată acum patru ani de publisherul Viva de atunci

"Doamna vrea în reviste". Elena Udrea - care e pe coperta revistei Viva, însărcinată - și-a mai dorit o apariție în publicația glossy, în urmă cu patru ani. A fost refuzată. 

Publicitate

Cristina Stănciulescu, publisher al revistei Viva la acea vreme, povestește momentul. Și argumentează decizia.

"Doamna vrea în reviste! Asta mi-a spus pr-ul Elenei Udrea, o Lumința-nu-știu-cum, într-o întâlnire care nu fusese inițiată de mine", își începe Cristina Stănciulescu povestea.

"Era 2014, Edipresse vânduse revistele la Ringier din 2012 și noi încă încercam să ne integrăm…", scrie Stănciulescu pe blogul personal.

De ce ar fi vrut Elena Udrea în revistă?

"Doamnele voiau în revistă.

De ce? Pentru că revista le împrumuta ceva din puterea brandului ei, le dădeau o certificare, le prezentau cititoarelor ca imagine, model sau pur și simplu ca poveste", Cristina Stănciulescu.

Decizia luată: nu apare!

Cristina Stănciulescu argumentează decizia de atunci:

"Udrea știa că dacă apare în reviste, în pagini frumoase, nu între reclamele la operații de hemoroizi și ciuperci pe unghii, nu între știri despre hoți și corupți, nu în investigații dure, ci în ședințe foto plătite, cu machiaj și coafură, cu stilist și moodboard, cu o zi întreagă de pregătire, doamna căpăta ceva în plus, urca o treaptă în imaginea ei și știa că nu oferea nimic în schimb.

Și mai știa că nu te ceri tu într-o revistă, ci o revistă te cere pe tine, cam ăsta era drumul… Știa că exista riscul să fie refuzată.

Așa că am spus nu. Un nu care m-a urmărit ca o fantomă pe holurile Ringier…

Azi lumea nu mai arată la fel. Nicio lume. Aspiraționalul e pe termen scurt, ziua de mâiine e singurul viitor la care ne mai gândim.

Materialul integral, pe blogul CristinaStanciulescu.ro

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • acum se poate A mai pus ceva celulita si este cool pt viva romaneasca Si daca poza era in celula lui Papillon era si mai tare O sa se calce lumea in picioare sa cumpere revista
  • Incredibil cum e aparata Udrea in ultima vreme de catre cei pro-psd (inclusiv A3 si Raitaru/Romania TV), adica tocmai cei care au injurat-o ani de zile. A intrat in grupul lor dupa ce s-a dovedit in justitie ca a furat cu nesimtire si a fost condamnata la puscarie, bravo ei! ;-)
  • Incredibil cata ura a adunat femeia asta. Nimeni n-a mai fost atat de comentat si de hulit si de terfelit si de catre tv si pe internet si peste tot. La coada la ANAF sau in metrou daca deschizi subiectul iti sar toti in cap ca e hoa...aaaa e hotarare in instanta deci putem zice cuvantu? :D Ma rog...Si inca nu se da batuta si bravo ei.

Trimite un comentariu