Skip to main content

VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuțiu, carte cu postările de pe Facebook: #ÎnTimpCeTuDormeai

 
VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuțiu, carte cu postările de pe Facebook: #ÎnTimpCeTuDormeai

VIDEO. #ÎnTimpCeTuDormeai, serial de postări pe teme diverse a jurnalistului Horia Ghibuțiu (producător la matinalul Rock FM), a ajuns subiect de carte. Jurnalistul va lansa din 3 septembrie, în librării, cartea care poartă numele rubricii #ÎnTimpCeTuDormeai. 

Publicitate

Textele din carte au fost concepute în metrou, de pe telefon, la cinci dimineața, în timp ce Horia Ghibuțiu mergea spre serviciu, la matinalul Morning Glory, de pe Rock FM. 

Horia Ghibuțiu a detaliat, în premieră, la Interviurile Paginademedia LIVE, cum a pornit proiectul, ce conține și cum a fost dezvoltat.

Ghibuțiu, la Interviurile Paginademedia LIVE:

„A fost ideea soției. La fel și hashtag-ul. Asta e esența acestor postări, au fost concepute, scrise, chior de somn, pe metrou. Îmi trimiteam în lift pe e-mail textul ca să-l pot corecta și să-i pun diacritice”, a spus, într-un interviu video pentru Paginademedia.ro, Horia Ghibuțiu.

„Vreme de patru luni, în fiecare zi lucrătoare, am pus în fiecare dimineață, în jurul orei 5.30 câte un text, text care în principiu oglindea mersul meu la serviciu sau ce îmi trecea mie prin cap în ziua respectivă, dar cam după două, trei zile mi-am dat seama că este un proiect foarte generos și că merită exploatat și că va deveni o carte”, a mai povestit Horia Ghibuțiu.    

„Sunt nișe texte inedite, într-o formă inedită, în care am experimentat specii de presă, cum m-a tăiat pe mine capul. Puteți să găsiți, după știința mea, prima piesă de teatru sub formă de articol.

VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuțiu, la Interviurile Paginademedia LIVE

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu