Skip to main content

VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuţiu, carte cu postările de pe Facebook: #ÎnTimpCeTuDormeai

 
VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuţiu, carte cu postările de pe Facebook: #ÎnTimpCeTuDormeai

VIDEO. #ÎnTimpCeTuDormeai, serial de postări pe teme diverse a jurnalistului Horia Ghibuţiu (producător la matinalul Rock FM), a ajuns subiect de carte. Jurnalistul va lansa din 3 septembrie, în librării, cartea care poartă numele rubricii #ÎnTimpCeTuDormeai.

Publicitate

Textele din carte au fost concepute în metrou, de pe telefon, la cinci dimineaţa, în timp ce Horia Ghibuţiu mergea spre serviciu, la matinalul Morning Glory, de pe Rock FM.

Horia Ghibuţiu a detaliat, în premieră, la Interviurile Paginademedia LIVE, cum a pornit proiectul, ce conţine şi cum a fost dezvoltat.

Ghibuţiu, la Interviurile Paginademedia LIVE:

„A fost ideea soţiei. La fel şi hashtag-ul. Asta e esenţa acestor postări, au fost concepute, scrise, chior de somn, pe metrou. Îmi trimiteam în lift pe e-mail textul ca să-l pot corecta şi să-i pun diacritice”, a spus, într-un interviu video pentru Paginademedia.ro, Horia Ghibuţiu.

„Vreme de patru luni, în fiecare zi lucrătoare, am pus în fiecare dimineaţă, în jurul orei 5.30 câte un text, text care în principiu oglindea mersul meu la serviciu sau ce îmi trecea mie prin cap în ziua respectivă, dar cam după două, trei zile mi-am dat seama că este un proiect foarte generos şi că merită exploatat şi că va deveni o carte”, a mai povestit Horia Ghibuţiu.

„Sunt nişe texte inedite, într-o formă inedită, în care am experimentat specii de presă, cum m-a tăiat pe mine capul. Puteţi să găsiţi, după ştiinţa mea, prima piesă de teatru sub formă de articol.

VIDEO. Jurnalistul Horia Ghibuţiu, la Interviurile Paginademedia LIVE

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Salut. Poate are smartphone-ul meu o problema, insa nu reda clipurile de pe fb. Le puteti pune pe youtube?

Trimite un comentariu

sus