Skip to main content

S-a lansat haiAcasa.TV, o platformă pentru românii din Diaspora cu filme românești, emisiuni, televiziuni și albume din arhiva Electrecord

 
S-a lansat haiAcasa.TV, o platformă pentru românii din Diaspora cu filme românești, emisiuni, televiziuni și albume din arhiva Electrecord

Ownzones Media Network, platformă video, a lansat haicasa.tv - un website și o aplicație multimedia dedicată românilor din Diaspora. O platformă ce oferă conţinut video, audio şi print. Abonamentul are prețul de 7,99 de dolari pe lună. 

„haiAcasă.TV se adresează românilor care trăiesc în străinătate, celor care muncesc peste hotare, dar și celor care călătoresc mult. Din ultimele studii asupra populației europene, am aflat că 20% dintre românii cu vârste între 20 și 64 de ani locuiau în altă țară din Uniunea Europeană în 2017. Ponderea românilor care trăiesc într-un alt stat UE a crescut semnificativ în ultimii zece ani, de la 7,4% în 2007 la 19,7% în 2017”, spun reprezentanții platformei. 

Publicitate

Platforma are următoarele secțiuni: 

  • Posturi radio, la care pot fi ascultate RadiO România Actualități, Rock FM, Magic, Kiss, Radio Zu, Romantic FM sau Best FM.
  • Posturi TV, printre care se numără Pro TV INternational, Antena International, Realitatea TV, Romania TV, Nasul TV, National TV, Agro TV etc
  • Filme Românești, secțiune în care se regăsesc titluri precum Cei care plătesc cu viața, Tatăl Risipitor, Actorul și sălbaticii, Explozia, Senatorul Melcilor, Ștefan cel mare, Coana Chirița. 
  • Secțiune cu reviste românești, în varianta PDF, care are cele mai cunoscute titluri românești: Avantaje, Viva, Cosmopolitan, Elle, National Geographic,etc. 
  • Albume celebre din arhiva Electrecord, semnate de Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Mihaela Mihai, Gil Dobrică, Corina Chiriac. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu