Skip to main content

S-a lansat haiAcasa.TV, o platformă pentru românii din Diaspora cu filme româneşti, emisiuni, televiziuni şi albume din arhiva Electrecord

 
S-a lansat haiAcasa.TV, o platformă pentru românii din Diaspora cu filme româneşti, emisiuni, televiziuni şi albume din arhiva Electrecord

Ownzones Media Network, platformă video, a lansat haicasa.tv - un website şi o aplicaţie multimedia dedicată românilor din Diaspora. O platformă ce oferă conţinut video, audio şi print. Abonamentul are preţul de 7,99 de dolari pe lună.

Publicitate

„haiAcasă.TV se adresează românilor care trăiesc în străinătate, celor care muncesc peste hotare, dar şi celor care călătoresc mult. Din ultimele studii asupra populaţiei europene, am aflat că 20% dintre românii cu vârste între 20 şi 64 de ani locuiau în altă ţară din Uniunea Europeană în 2017. Ponderea românilor care trăiesc într-un alt stat UE a crescut semnificativ în ultimii zece ani, de la 7,4% în 2007 la 19,7% în 2017”, spun reprezentanţii platformei.

Platforma are următoarele secţiuni:

  • Posturi radio, la care pot fi ascultate RadiO România Actualităţi, Rock FM, Magic, Kiss, Radio Zu, Romantic FM sau Best FM.
  • Posturi TV, printre care se numără Pro TV INternational, Antena International, Realitatea TV, Romania TV, Nasul TV, National TV, Agro TV etc
  • Filme Româneşti, secţiune în care se regăsesc titluri precum Cei care plătesc cu viaţa, Tatăl Risipitor, Actorul şi sălbaticii, Explozia, Senatorul Melcilor, Ştefan cel mare, Coana Chiriţa.
  • Secţiune cu reviste româneşti, în varianta PDF, care are cele mai cunoscute titluri româneşti: Avantaje, Viva, Cosmopolitan, Elle, National Geographic,etc.
  • Albume celebre din arhiva Electrecord, semnate de Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Mihaela Mihai, Gil Dobrică, Corina Chiriac.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus