Skip to main content

Pictorialul cu Udrea, promovat cu același text și de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

 
Pictorialul cu Udrea, promovat cu același text și de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

Pictorialul cu Elena Udrea gravidă, publicat de revista Viva este promovat și pe prima pagină a ziarului Libertatea, din același grup Ringier. Ziar unde coordonator editorial este Cătălin Tolontan, ale cărui anchete au pornit procesul soldat cu condamnarea Elenei Udrea.

Publicitate

Cum promovează Libertatea pictorialul?

Pe prima pagină, Libertatea pune silueta Elenei Udrea (fără a-i menționa numele), cu titlul: Revista Viva a dezlegat Misterul anului. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Elena Udrea, fata de la Pagina 3

În interior, o întreagă pagină 3 îi este dedicată pictorialului din Viva! Textul articolului este aproape același cu cel pe care revista l-a publicat pe site.

  • Ca și în Viva, nicio mențiune despre faptul că Elena Udrea a fost condamnată.
  • Ca și în Viva, textul spune că Udrea "trăiește în exil" și este "refugiată în Costa Rica"
  • Este "o femeie cu o traiectorie politică uimitoare, cu o viață cu lumini - unele dintre cele mai stridente, și umbre - unele dintre cele mai întunecate"
  • Udrea "a forțat intrarea în politica mare și a candidat la funcția supremă în stat, dar care s-a transformat într-o fugară și a început o viață nouă, într-o lume nouă."
  • "Povestea ei e povestea tuturor femeilor din lume. Frica, bucuria, zilele lungi, nopțile albe, speranțele, primele bătăi ale celeilalte inimi. Și întrebarea Elenei Udrea, întrebarea eternă despre misterul extraordinar al vieții. Cine este FIINȚA care vine în viața mea? De ce m-a ALES pe mine?"

FOTO. Deschiderea ziarului Libertatea și Pagina 3, cu Elena Udrea.

Citește și:

FĂRĂ COMENTARII. Elena Udrea, „refugiata” care trăiește „în exil”, copertă în Viva. Nimic despre condamnare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu