Skip to main content

Matinalul de la Antena Stars rămâne fără doi oameni. Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru părăsesc emisiunea. Cine le ia locul

 
Natalia Mateuţ (foto stânga), Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru
Natalia Mateuţ (foto stânga), Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru

Matinalul de la Antena Stars îşi schimbă echipa. Prezentatorii Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru părăsesc Star Matinal. Aceştia au făcut parte din echipa emisiunii încă de la începuturi, adică de la transformarea postului Antena 2 în Antena Stars, în decembrie 2013.

Publicitate

Cântăreţul Mircea Eremia (foto), fratele Alinei Eremia, îi va înlocui pe Botezatu, spun reprezentanţii postului. Acesta va prezenta emisiunea de dimineaţă a postului alături de Natalia Mateuţ. El este pentru prima dată în postura de prezentator TV.

De asemenea, emisiunea are şi o nouă asistentă, coregraful Zizika. Ea a mai fost asistenta în emisiunea Star Matinal de weekend.

Emisiunea începe luni, 3 septembrie, de la ora 8.00 şi este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri.

În sezonul trecut, emisiunea a fost prezentată de Natalia Mateuţ, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Ooof, a venit si *** asta, a carui singura recomandare e 'fratele Alinei Eremia'. I-au dat si lui emisiune... Un mucos, plin de el, adevarul e ca se potriveste la fix cu *** de mateuta.
  • Doru Doru
    Cine sunt si astia ?
  • Aurel Aurel
    Razvan era sufletul emisiunii,in tara asta astia sunt nebuni s-au prosti,asta e tara ***!!!
  • Silvia Silvia
    @me
    Acum 2 ani cand era Rocsana Marcu, stiu ca erau cel mai vizionat matinal, poate nu pe comercial, nu am datele exacte.
  • me me
    @Silvia
    Lider de audienta?:)) Unde? In Congo?
  • me me
    probabil pe astia ii vede mile la exatlon:))
  • geo geo
    Bote si Ralu sunt doua persoane simpatice. La fel Nasrin si Roxy. In schimb Natalia Mateut este ca nuca in perete acolo...isi da niste aere de diva...si daca revine in peisaj ciorba reincalzita Zizika...va mai fi pe acolo si Eremia, a carui merit este ca este fratele cunoscutei vedete. Ce ma bucur ca nu sunt acasa dimineata, in timpul saptamanii !
  • F F
    Wow. Și ăștia erau vedete mile? O avea și antena stars vreo 3 vedete, dar în rest sunt anonimi, intr-adevăr ușor de înlocuit.
  • Silvia Silvia
    Urmaream emisiunea cand erau la strand, Rocsana Marcu, Bote, iar Raluca gatea. Sigur ca emisiunea era foarte subtire, de vara, dar era lider de audienta, si era ce trebuia. Si repet, era lider de audienta. Oare ce interese uriase au facut sa o planteze brusc pe...Natalia Mateut in locul lui Marcu??? Iar acum fratiorul unei fete de "succes". Cum sa se intample asemenea schimbari intr-o emisiune care mergea bine? Chiar nu se intreaba nimeni?
  • Mădălin Mădălin
    In sfârșit scapă de aia doi.nu sunt fan antena 2 dar când schimbam posturile și îi vedeam pe aia ce făceau în emisiunea aia,era de groază.
  • Mile Mile
    Oricum se gasesc imediat vedete noi

Trimite un comentariu

sus