Skip to main content

REACȚIE, în scandalul Viva-Elena Udrea. Ileana Badiu: „Clienții mei de agenție care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicație”

 
REACȚIE, în scandalul Viva-Elena Udrea. Ileana Badiu: „Clienții mei de agenție care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicație”

Reacție dură în cazul scandalului copertei revistei Viva, cu Elena Udrea însărcinată. Ileana Badiu, șefa agenției de publicitate Wunderman, a anunțat pe pagina sa de Facebook că clienții săi de agenție care „sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis sa se disocieze de publicatie. Adica să se retragă. Adica să-și retragă bugetele.”

„Ce pare că vei câștiga pe o parte, pierzi de fapt înzecit pe cealalată parte deoarece așa-i legea compromisului, iar eu așa am învățat de când mă știu”, a mai scris Ileana Badiu pe pagina sa de Facebook. 

Publicitate

Ileana Badiu:

"Clientii mei de agentie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis sa se disocieze de publicatie. Adica sa se retraga. Adica sa-si retraga bugetele. Cum este si firesc in asemenea situatie.

Ideea este ca facand compromisuri poti castiga. Poate ...dar doar pe termen scurt.

Nici nu cred ca asta-i un principiu de business, cred ca-i un principiu de bun simt.

Ce pare ca vei castiga pe o parte, pierzi de fapt inzecit pe cealalata parte deoarece asa-i legea compromisului iar eu asa am invatat de cand ma stiu."

Postarea integrală, în continuare:

Citește și: 

Pictorialul cu Udrea, promovat cu același text și de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

FĂRĂ COMENTARII. Elena Udrea, „refugiata” care trăiește „în exil”, copertă în Viva. Nimic despre condamnare

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Uite ca asa am regasit-o pe moralitatea intruchipata, Ileana Badiu. Un Geniu al Publicitatii. O Madona a castitatii. O Mare Doamna a acestei societati debusolate. Pacat ca nu o vede nimeni. regrete eterne ca nu candideaza, sa ne arate calea dreapta.
  • Doamna Badiu sa-si aduca aminte din tumultoasa-i tinerete ca a fost iubita lui Elan Schwarzenberg si fosta sotie a lui Pescariu.
  • Adevarul este ca Elena Udrea nu este doar o persoana controversata, ci este condamnata, asadar este o fugara. Este ca Roman Polanski, care daca ar calca pe pamant american, i s-ar pune catuse in secunda a2a.
  • Oricum erau bani aruncati pe fereastra. Probabil ca e prima data in istorie cand Udrea ajuta niste oameni sa nu piarda bani.

Trimite un comentariu