Skip to main content

REACŢIE, în scandalul Viva-Elena Udrea. Ileana Badiu: „Clienţii mei de agenţie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicaţie”

 
REACŢIE, în scandalul Viva-Elena Udrea. Ileana Badiu: „Clienţii mei de agenţie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis să se disocieze de publicaţie”

Reacţie dură în cazul scandalului copertei revistei Viva, cu Elena Udrea însărcinată. Ileana Badiu, şefa agenţiei de publicitate Wunderman, a anunţat pe pagina sa de Facebook că clienţii săi de agenţie care „sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis sa se disocieze de publicatie. Adica să se retragă. Adica să-şi retragă bugetele.”

Publicitate

„Ce pare că vei câştiga pe o parte, pierzi de fapt înzecit pe cealalată parte deoarece aşa-i legea compromisului, iar eu aşa am învăţat de când mă ştiu”, a mai scris Ileana Badiu pe pagina sa de Facebook.

Ileana Badiu:

"Clientii mei de agentie care sponsorizau evenimentul Viva Influencers Party au decis sa se disocieze de publicatie. Adica sa se retraga. Adica sa-si retraga bugetele. Cum este si firesc in asemenea situatie.

Ideea este ca facand compromisuri poti castiga. Poate ...dar doar pe termen scurt.

Nici nu cred ca asta-i un principiu de business, cred ca-i un principiu de bun simt.

Ce pare ca vei castiga pe o parte, pierzi de fapt inzecit pe cealalata parte deoarece asa-i legea compromisului iar eu asa am invatat de cand ma stiu."

Postarea integrală, în continuare:

Citeşte şi:

Pictorialul cu Udrea, promovat cu acelaşi text şi de Libertatea, ziarul unde Cătălin Tolontan e coordonator editorial

FĂRĂ COMENTARII. Elena Udrea, „refugiata” care trăieşte „în exil”, copertă în Viva. Nimic despre condamnare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elan Pescariu Elan Pescariu
    Uite ca asa am regasit-o pe moralitatea intruchipata, Ileana Badiu. Un Geniu al Publicitatii. O Madona a castitatii. O Mare Doamna a acestei societati debusolate. Pacat ca nu o vede nimeni. regrete eterne ca nu candideaza, sa ne arate calea dreapta.
  • Ioana Ioana
    Doamna Badiu sa-si aduca aminte din tumultoasa-i tinerete ca a fost iubita lui Elan Schwarzenberg si fosta sotie a lui Pescariu.
  • Silvia Silvia
    Adevarul este ca Elena Udrea nu este doar o persoana controversata, ci este condamnata, asadar este o fugara. Este ca Roman Polanski, care daca ar calca pe pamant american, i s-ar pune catuse in secunda a2a.
  • Dedu Dedu
    Oricum erau bani aruncati pe fereastra. Probabil ca e prima data in istorie cand Udrea ajuta niste oameni sa nu piarda bani.

Trimite un comentariu

sus